«Κεραυνοί» Πάγκαλου για Σημίτη

Δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται στην επικαιρότητα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση εναντίον του Κώστα Σημίτη, τονίζοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός «απέτυχε παταγωδώς στη δεύτερη θητεία του» και συγκεκριμένα στις διαρθρωτικές και δομικές αλλαγές του κράτους και των θεσμών.

«Αν το είχε κάνει και ήταν όλα πετυχημένα, γιατί αυτό καταλάβαμε από την ομιλία του χθες, τότε γιατί έδωσε το κόμμα στον Παπανδρέου και έφυγε; Συνέβη κάτι; Εκτός αν φταίει πάλι ο λαός που δεν μας ψηφίζει», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM.

Ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, κατηγόρησε επίσης τον κ. Σημίτης ότι εσκεμμένα δεν είπε τίποτα για τον Κώστα Καραμανλή για να βλάψει τον Γιώργο Παπανδρέου. «Ερχεται λοιπόν ο κ. Σημίτης και μας λέει ότι τα έκανε όλα καλά και ο κ. Παπανδρέου τα έκανε ρόιδο; Ο κ. Καραμανλής έφταιγε. Και για να βλάψει τον κ. Παπανδρέου ο κ. Σημίτης, δεν είπε τίποτα για τον κ. Καραμανλή. Είχε την εντύπωση ότι θα έδινε το δαχτυλίδι για να τη «φάει» ο κ. Παπανδρέου και να χάσει τις εκλογές και όταν τα πράγματα έρχονταν στην προοπτική επανόδου του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία λόγω της αβελτηρίας της δεξιάς, θα του έλεγε ο κ. Παπανδρέου ‘έλα πίσω’», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο θεόδωρος Πάγκαλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα περί «βλαχοδημάρχων». «Δεν ξέρει ούτε ο κ. Τσίπρας ότι το όνομά του είναι βλάχικο… Δεν λέω ποτέ κακά λόγια για τους βλάχους ούτε για τους αρβανίτες και καμιά φορά φτάνω μέχρι τους αλβανούς. Είναι τσιπουράς, αυτός που φτιάχνει τσίπουρο (ο κ. Τσίπρας). Φάγανε το «ου» και το έκαναν Τσίπρας», παρατήρησε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα