«Αυτός ο μήνας θα κρίνει τα πάντα»

Ως τον πιο κρίσιμο μήνα στην προσπάθεια που αποσκοπεί στην επιβίωση του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τον Ιανουάριο ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής των «πράσινων» έκανε λόγο για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Λεωφόρο.

«Την χειμερινή μεταγραφική περίοδο πρέπει κανονικά να φέρουμε τουλάχιστον δύο επιθετικούς και έναν χαφ. Αλλά, όλα θα εξαρτηθούν από τις αποχωρήσεις. Δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα για το πως θα κινηθούμε», είπε αρχικά ο κόουτς του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε μιλώντας στην κάμερα της NOVA: «Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα κριθούν τα πάντα ως προς την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού, αλλά και το μέλλον του συλλόγου.

Θέλει μεγάλη προσοχή αυτό το διάστημα για τα νέα παιδιά. Είναι σημαντικός ο Γενάρης και αγωνιστικά και για το μέλλον. Η συμμετοχή των νέων παιδιών θα είναι οδηγός. Αν βρεθεί κάποιος επενδυτής θα είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση, αυτή την στιγμή όμως αυτό που έχω ενημερωθεί είναι το μπάτζετ να είναι όχι σαν Παναθηναϊκός, αλλά σαν ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της. Γιατί χρειάζεται ένα διάστημα 2-3 ετών για να εξοφληθούν οι υποχρεώσεις».

Καταλήγοντας ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Όταν αγαπάς κάτι στέκεσαι δίπλα του στις δυσκολίες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όπως και να είναι, είναι ο Παναθηναϊκός. Εδώ θα δείξουν πραγματικά ποιοι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Στα δύσκολα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη η αγάπη. Στην αρχή οι οπαδοί ήταν δίπλα μας, αλλά σιγά-σιγά, κουράστηκαν και δεν ήταν το ίδιο. Κάτι που ήταν φυσιολογικό ως ένα βαθμό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα