Θα προλάβει την… παρέλαση ο Λοπετέγκι;

Σε μία κλωστή φαίνεται να κρέμεται το μέλλον του Χουλέν Λοπετέγκι στην Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την ήττα (1-0) από την Αλαβές.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η αποχώρησή του από τον πάγκο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, μπορεί να είναι άμεση. Μάλιστα, σήμερα το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής για να ληφθεί απόφαση σχετικά με το μέλλον του Βάσκου προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι στην τέταρτη θέση μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε βρεθεί σε αυτή τη θέση στη LaLiga από την περίοδο 2012-13, με προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο.  Όπως και τότε, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 14 βαθμούς, μετά από τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, αν και με τον Μουρίνιο η Ρεάλ είχε 16 γκολ (τέσσερα περισσότερα από τώρα), ενώ έχουν δεχθεί τα ίδια (7).

Ανάμεσα στους υποψήφιους ελεύθερους για να τον διαδεχθουν είναι οι Κόντε, Ζιντάν, Βενγκέρ, Μπλαν, Ρανιέρι, Μίτσελ και Σολάρι.

Στο μεταξύ, η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι σύμφωνα με τον πρώην παίκτη και διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, οι κύριες αιτίες, που έφεραν την ισπανική ομάδα στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων για το Nations League.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε το γκολ που δεν έχει πλέον.  Έχασε τον πρώτο σκόρερ στην Ιστορία της», είπε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero.  «Το ταλέντο του σκόρερ είναι τόσο ξεχωριστό όσο το ταλέντο του τερματοφύλακα. Και αυτήν την στιγμή, κανένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν το έχει», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα