«Σούζα» στο Αγρίνιο το… αλογάκι (video)

Ο Παναιτωλικός παρουσιάζεται ανεπίδεκτος μαθήσεως και η ΑΕΛ «πολύ σκληρή για να πεθάνει». Απόψε (11/2), για την 20ή αγωνιστική της Super League, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Μάζουρεκ (24′), Μπαΐροβιτς (42′) αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με δύο γκολ του Φατιόν (62′, 68′ πεν.).

Η αναμέτρηση στο Αγρίνιο δεν διεκδικεί «δάφνες ποιότητας». Είχε όμως πάθος, ανατροπές και αγωνία. Οι «κυανοκίτρινοι» μπήκαν πιο δυνατά αλλά οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που πλησίασαν κοντά στο γκολ.

Δεν το πέτυχαν και το «πλήρωσαν». Οι γηπεδούχοι έκαναν δύο ευκαιρίες και τις αξιοποίησαν, αναγκάζοντας τους Λαρισαίους να πάνε στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα με 2 γκολ παθητικό.

Αν και στο δεύτερο γκολ, ο σκόρερ αρχίζει την προσπάθειά του από θέση οφ σάιντ.

Τα σε βάρος τους δεδομένα, όμως, δεν «γονάτισαν» τους φιλοξενούμενους. Μπήκαν αποφασισμένοι να τα ανατρέψουν και τίποτα, ούτε οι τραυματισμοί και οι συχνές διακοπές που «έκοψαν» το ρυθμό στο παιχνίδι, τους σταμάτησαν. Οι «βυσσινί» δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την κατάρρευση της ομάδας από το Αγρίνιο -η οποία, σε έναν ακόμα αγώνα δεν κατάφερε να διατηρήσει τα κεκτημένα,γεγονός που προκάλεσε τις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της- και έφτασαν στην ισοπαλία. Χάνοντας ευκαιρία (71′ Νούνιτς) ακόμα και για ολική ανατροπή.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Λιάβας, Μιχάι, Άργκους (79′ Μαλής), Αμαράλ, Λουσέρο (74′ Τσιγγάρας), Γκούγκα, Ουίλιαν, Μανά, Μασουρέκ, Μπαΐροβιτς (63′ Μοράρ).

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γιακιμόφσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ακόστα (46′ Μπαργκάν), Μπέρτος, Σετσέροβιτς, Λεοζίνιο (63′ Σικάβκα), Φατιόν, Νούνιτς (89′ Μόρας), Ντέλετιτς.

1-0

2-0

2-1

2-2

Δέλλας: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν βγήκαμε στο γήπεδο»

Φέστα: «Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει»

ΑΕΛ: «Κανένα γκολ οφσάιντ δεν δεχτήκαμε, καθόλου ξύλο δεν φάγαμε»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα