Η Τότεναμ πέταξε έξω τους μικρούς του ΠΑΟΚ

Η ομάδα νέων του ΠΑΟΚ, αποχαιρέτησε το Youth League, καθώς παρά την υποστήριξη 10.000 φίλων του «δικεφάλου» στην Τούμπα, γνώρισε την ήττα 1-0 από την Τότεναμ και αποκλείστηκε από τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Οι πιτσιρικάδες του Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκαν πίσω στο σκορ πολύ νωρίς καθώς οι Άγγλοι πήραν το προβάδισμα στο 12’ με κοντινή κεφαλιά του Λάιονς-Φόρστερ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στο 33’, όταν αποβλήθηκε ο Τσιγγάρας και οι γηπεδούχοι έπρεπε να ψάξουν με αριθμητικό μειονέκτημα την ισοφάριση.

Αν και έφτιαξαν κάποιες φάσεις, δεν το κατόρθωσαν και η Τότεναμ (που είχε και δυο δοκάρια με τον Ρόουλς στο δεύτερο ημίχρονο) πανηγύρισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας (81’ Μανιώτης), Χατζηστραβός ( 84’ Μελετίδης), Δούμτσης (46’ Τζοβάρας), Γκαργκαλατζίδης (76’ Πουρνάρας), Γαϊτανίδης (84’ Πανίδης).

ΤΟΤΕΝΑΜ (Τ. ΜακΝτέρμοτ): Όστιν, Χιντς, Κίρκεν, Γουάιτ, Εγιομά, Λάιονς-Φόρστερ, Ρόουλς, Όκλει-Μπουθ (90+2′ Οκεντίνα), Μπένετ (87’ Κλάρκ), Σασούα, Γουόλκοτ (67’ Μαγκομά).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα