Η UEFA του Θεοδωρίδη καταδίκασε τον Ολυμπιακό και αθώωσε την ΑΕΚ!

Η παρουσία του άλλοτε παράγοντα του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ, Θόδωρου Θεοδωρίδη στην UEFA σε σχέση με ορισμένα γεγονότα που έγιναν χθες και προχθές έχει βάλει φωτιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο γιος του Σάββα, ο Θόδωρος δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το αντίθετο. Μάλιστα, από την στιγμή που πήρε τη θέση του γενικού γραμματέα στην UEFA (εξαργυρώνοντας την γνωριμία του με τον Μισέλ Πλατινί) θεωρείται ότι είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και…όχι μόνο, αλλά και στο ελληνικό.

Την περασμένη Πέμπτη ο «Τεό» μπήκε στο στόχαστρο καθώς ο Σλοβάκος διαιτητής που σφύριξε τον Ολυμπιακό έπαιξε…κάργα την Ντιναμό στις αποφάσεις του. Όσοι βλέπουν μπάλα, είδαν…Το γεγονός εξόργισε πολύ κόσμο στο Λιμάνι.

Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η απαλλακτική απόφαση της UEFA για τα επεισόδια που είχαν γίνει από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άγιαξ για το Champions League. Πολλοί λένε ότι ακόμη και ο Λυσάνδρου της ΑΕΚ με τον Αλέξη τον Δέδε (της ΕΠΟ) να …δίκαζαν θα έβγαζαν πιο αυστηρή απόφαση από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA του Θόδωρου…

Όπως και να΄χει ο «Τεό» μπήκε στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» ΜΜΕ, ενώ έγινε…άγαλμα από τα Μέσα και τις εφημερίδες της  ΑΕΚ με τις τελευταίες αποφάσεις της UEFA.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα