Πετράκης: «Είχαμε “καθαρές” ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ»

Ο Γιάννης Πετράκης, αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του στο Αγρίνιο, η οποία όμως δεν έφερε αποτέλεσμα. Γιατί, όπως είπε ο προπονητής στον ΠΑΣ Γιάννινα, «κάνουμε τόσες “καθαρές” ευκαιρίες αλλά δεν καταφέρνουμε να βάλουμε το γκολ».

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε: «Νομίζω ότι αυτή είναι η αποτύπωση του αγώνα, όταν κάνουμε τόσες “καθαρές” ευκαιρίες απέναντι σε μια καλή ομάδα και δεν καταφέρνουμε να βάλουμε το γκολ… Δυστυχώς αυτές οι ευκαιρίες που είχαμε δεν έφεραν κάποιο τέρμα και σε μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και είχαμε τις προϋποθέσεις για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Κατόπιν, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια μέχρι τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ δεν ανταμείφθηκε από το ανάλογο αποτέλεσμα.

Στο πρώτο μέρος ήμασταν αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να δούμε άλλο ματς. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του δεν μας έκανε ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο  είχε και ο Παναιτωλικός ευκαιρίες ειδικά με το δοκάρι και τελικά  πληρώσαμε μια αδράνεια  από μια δεύτερη μπάλα που ήρθε στην περιοχή. Μας  αφήνει μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας που είχαμε.

Ο Παναιτωλικός έχει ποιότητα στο επιθετικό τρίτο και αυτή την ελέγξαμε. Μόνη καθαρή φάση με συνδυαστικό ποδόσφαιρο φάγαμε μόνο στο δοκάρι. Το γκολ ήρθε από δεύτερη μπάλα που τους δώσαμε εμείς. Όλα τα παιδιά πήγαν καλά σήμερα.

Πρέπει η ομάδα να συνεχίσει να παίζει όσο καλύτερα μπορεί και να προσπαθεί, όπως έκανε και σε άλλα εκτός έδρας ματς, ανεξάρτητα από το αν πήρε τους βαθμούς ή όχι. Πρέπει  να έχουμε και λίγη τύχη για να παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε από κάθε ματς».

Δέλλας: «Τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί, φέρνει πιο κοντά το στόχο»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «χάρισε» νίκη παραμονής στον Παναιτωλικό (video)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα