Το κολάζ με Παύλο και Θανάση στον ουρανό του ΟΑΚΑ (φωτο)

Είναι συγκλονιστική η ανάρτηση μέσα από ένα κολάζ φωτογραφιών του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου πάνω από το ΟΑΚΑ στο Instagram.

Για τους δύο ανθρώπους που γιγάντωσαν το τμήμα μπάσκετ του τριφυλλιού, δημιούργησε μία συγκλονιστική φωτογραφία ο «greenking 1908».

«Πλέον θα παρακολουθούν και θα προσέχουν τον Παναθηναϊκό μας από εκεί ψηλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα χάσουν παιχνίδι. Θα είναι πάντα εκεί. Στο ΟΑΚΑ. Να βλέπουν την ομαδάρα που έχτισαν. Τις νίκες και τα τρόπαια που θα παίρνουμε για αυτούς. Να βλέπουν τον Παναθηναϊκό τους. Την αγάπη τους. Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον δύο φύλακες αγγέλους», ανέφερε στη δημοσίευση την οποία συνόδευσε με την παρακάτω φωτογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

View this post on Instagram

Πλέον θα παρακολουθούν και θα προσέχουν τον Παναθηναϊκό μας από εκεί ψηλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα χάσουν παιχνίδι. Θα είναι πάντα εκεί. Στο ΟΑΚΑ. Να βλέπουν την ομαδάρα που έχτισαν. Τις νίκες και τα τρόπαια που θα παίρνουμε για αυτούς. Να βλέπουν τον Παναθηναϊκό τους. Την αγάπη τους. Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον δύο φύλακες αγγέλους. _ #pao #paobc #panathinaikosbc #panathinaikos #green #sport #basketball #artwork #wallpaper #design

A post shared by Ο Πράσινος Βασιλιάς 👑 (@greenking1908) on

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα