Ένας πρωθυπουργός σε πανικό… Δίνει απανωτές συνεντεύξεις και μιλά σε άδειες πλατείες

Τρέχει μόνος, μιλά σε άδειες πλατείες, τελεί σε πανικό

Ο πανικός και η απελπισία είναι κακοί σύμβουλοι. Κι αυτό αποδεικνύεται-για μια ακόμα φορά-από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Α. Τσίπρα τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές.

Ο πρωθυπουργός «πήρε επάνω του» την προεκλογική εκστρατεία και ξέρει ότι αν ηττηθεί θα έχει ηττηθεί ο ίδιος, αφού επέλεξε το one man show. Ταυτοχρόνως όμως δείχνει να λειτουργεί υπό το καθεστώς πανικού. Με αποτέλεσμα, να μην έχει ούτε ψυχραιμία, ούτε καθαρό μυαλό.

Δεν είναι συνηθισμένο π.χ. ένας εν ενεργεία πρωθυπουργός, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες να δίνει τρεις(!) συνεντεύξεις (Ρ/Σ News 247, Kontra Chanel και ΑΝΤ1) και να κάνει και μια ομιλία στο Αγρίνιο.

Ούτε είναι φυσιολογικό να αλλάζει το «μήνυμα» του από συνέντευξη σε συνέντευξη και από ομιλία σε ομιλία. Είναι κάτι σαν το «όπου κάτσει η μπίλια».

Την μια λέει ότι η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, μετά το αλλάζει στο ότι είναι ψήφος σε μια…δημοσκόπηση και μετά επιστρέφει σε μια ενδιάμεση θέση: Είναι ψήφος εμπιστοσύνης στα μέτρα ελάφρυνσης ή ψήφος ακύρωσης τους!

Η αμηχανία και το αλαλούμ είναι πρόδηλα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα