Καμία επαφή με παίκτες

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, προέβη σε διευκρινιστική δήλωση με την οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα σχετικά με επαφές που έχει η ΑΕΚ με ποδοσφαιριστές.

Τι τελευταίες μέρες στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ παρελαύνουν ολοένα και περισσότερα ονόματα που έχει βάλει η ΑΕΚ στο μεταγραφικό της στόχο. Παρότι η δουλειά των ρεπόρτερ δεν είναι μόνο η προπόνηση αλλά και οι μεταγραφές είναι μέσα στο πρόγραμμα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος διαφωνεί με αυτό τον τρόπο λειτουργίας και για αυτό θέλησε να το ξεκαθαρίσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Επειδή υπάρχει μια παραφιλολογία και ακούγονται διάφορα πράγματα. Θέλω να δώσω ένα τέλος σε όλα αυτά. Έχουμε ποδοσφαιριστές στην ομάδα, έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς. Είναι μήνας Δεκέμβριος και έχουν παρελάσει δεκάδες ονόματα. Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν από αυτούς που αναφέρεται. Αυτοί που αγαπούν την ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται, να σεβαστούν την προσπάθεια των παιδιών και τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο.

Να είμαστε όλοι μαζί και να σταματήσει αυτό που γίνεται γιατί δεν μου αρέσει. Και επειδή είναι η δουλειά μου αυτή, δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία επαφή και τι θα γίνει το καλοκαίρι είναι νωρίς ακόμη να το συζητάμε. Το να βλέπουμε παίκτες το κάνουν όλοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα