Στέλνει… μηνύματα ο Αναστασίου

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού δεν δίστασε και δημόσια να εκφράσει τα έντονα παράπονά του για την εικόνα της ομάδας του.

Οι «πράσινοι» απώλεσαν δύο πολύτιμους βαθμούς σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά και αν δεν υπήρχαν κάποιες λάθος επιλογές στην επίθεση, θα μπορούσαν να το «τελειώσουν» από το ημίχρονο.

Η μεγαλύτερη δυσαρέσκεια του Αναστασίου φαίνεται ότι αφορά τον Μεχντί Αμπέιντ, χωρίς βέβαια να είναι ο μοναδικός, αφού δύο φορές ενώ υπήρχαν ελεύθεροι συμπαίκτες του προτίμησε να ολοκληρώσει μόνος του τις φάσεις και το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ. Εκτός αυτού ο Αλγερινός αντέδρασε κατά την αλλαγή του, γεγονός που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε στις τάξεις της ομάδας.

Χθες οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν ρεπό, σήμερα όμως επιστρέφουν στις προπονήσεις κι όπως αναφέρει η «Sportday» o 40χρονος τεχνικός αναμένεται να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα κατά την ομιλία του, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά. Δεν πέρασε άλλωστε παρά μόλις μία εβδομάδα από τότε που εκθείαζε την ομαδικότητα των παικτών του, με αφορμή την πάσα πάρε-βάλε του Μπεργκ στον Καρέλη στο ματς με τον ΠΑΣ, αλλά φαίνεται ότι υπήρξε εφησυχασμός, απόρροια του οποίου ήταν να χαθεί το διπλό στη Ριζούπολη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα