Το χάλι να γίνει χαλί έστω και κατόπιν εορτής

Παρασκήνια: TOP SECRET

Φάνταζε πρόβλημα του μακρινού παρελθόντος, αλλά στην ποδοσφαιρική… Ελλάς του 2019, αναδεικνύεται δυστυχώς έντονα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος που εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμών για τους ποδοσφαιριστές συναντάται σε τρία τουλάχιστον γήπεδα της Super League 1.

To μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στο Ολυμπιακό στάδιο που φιλοξενεί την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, και στο «AEL FC Arena», έδρα της Λάρισας, ενώ και η κατάσταση στο «Κλ. Βικελίδης» δεν είναι αυτή που θα έπρεπε.

Τα παράπονα είναι έντονα από ποδοσφαιριστές και προπονητές, η ποιότητα του ποδοσφαίρου δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, αλλά το πρόβλημα είναι άλυτο. Δυστυχώς πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος οι αρμόδιοι δεν φρόντισαν να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες στον χλοοτάπητα.

Το ΟΑΚΑ που φιλοξενεί και την Εθνική ομάδα ήταν αφημένο στην τύχη του, καθώς ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε ν’ ασχοληθεί με τις εκλογές, ενώ σε Λάρισα και Χαριλάου οι ιδιοκτήτες φαίνεται πως δεν θεώρησαν ζήτημα πρώτης ανάγκης να παίζουν οι ποδοσφαιριστές σε υποφερτό αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν πάρει πρωτοβουλίες να πιέσουν, ώστε το χάλι του ΟΑΚΑ να γίνει χαλί. Μέσα στον Οκτώβριο θα πρέπει να γίνουν βελτιωτικά έργα, καθώς η σεζόν δεν βγαίνει έτσι.

Είναι πιθανό να ξεσπιτωθούν για ένα ματς οι σύλλογοι, αλλά και η Εθνική ομάδα που στις 15/10 θα φιλοξενήσει τη Βοσνία για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, αλλά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον μετά τον αποκλεισμό της.

Συμπλήρωμα: Τι κάνει ο κ. πρόεδρος, ο Λυσάνδρου; Ο ΚΑΠ προβλέπει γήπεδα με χόρτο και όχι με υποψία χόρτου…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα