Το… μαζεύουν για Στέφενς

Ευθύς εξαρχής από τη στιγμή που τέθηκε στο τραπέζι των πιθανών λύσεων για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ το όνομα του Χουμπ Στέφενς, υπήρχαν δεδομένες δυσκολίες αφού δεν μιλάμε για έναν τυχαίο προπονητή. Το βιογραφικό που «κουβαλά» ο Ολλανδός είναι τέτοιο που του επιτρέπει να έχει –δικαιολογημένα- υψηλές απαιτήσεις τόσο για τον ίδιο, τόσο για το τεχνικό τιμ όσο και για το budget που θέλει για να δουλέψει.

Μάλιστα, δεν πρόκειται για μια απλή δουλειά, αφού ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διαπραγματεύσεις που πραγματοποιεί, μεταφέρει ως στόχο της ομάδας τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και μια αξιοπρεπή πορεία είτε αυτή είναι στο Europa League είτε στο Champions League.

Αυτές είναι και οι δυσκολίες τις οποίες καλείται να ξεπεράσει η διοίκηση του «δικεφάλου» αν και εφόσον έχει καταλήξει ότι μόνο ο Χουμπ Στέφενς μπορεί να είναι ο άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη μέρα.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι από χθες το απόγευμα, από τους Θεσσαλονικείς το θέμα αρχίζει να… μαζεύεται αφού η υπέρβαση που απαιτείται δεν είναι εύκολο να αποφασιστεί και το πιθανότερο είναι ότι ήδη αναζητούνται νέοι στόχοι που μπορούν να αποτελέσουν τους «εκλεκτούς» που θα είναι σε θέση να υλοποιήσουν το πλάνο που έχει εκπονήσει η ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα