ΑΕΚ σε όλους τους τομείς!

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η «Ένωση» και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι παρόλο που αγωνίζεται στη Γ’ εθνική παραμένει ΑΕΚ σε όλους τους τομείς! Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρινόμαυρων», το τεχνικό τιμ και οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Δημητριάδης, επισκέφτηκαν το ίδρυμα «Θεοτόκος» όπου μοίρασαν χαρά και δώρα στα παιδιά.

Την επίσκεψη αυτή χάρηκαν και οι ίδιοι οι «κιτρινόμαυροι», αφού ευχαρίστησαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για την υποδοχή που τους επεφύλαξαν. Πέρα από τα δώρα, ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η προσφορά μιας κουζίνας στο ίδρυμα (προσφορά εταιρείας χορηγού της ΑΕΚ) που θα χρησιμεύσει εκπαιδευτικά για τα παιδιά. Από την πλευρά τους τα παιδιά του ιδρύματος τους έδειξαν ένα βίντεο που έφτιαξαν για την ΑΕΚ, ενώ έψαλλαν και τα κάλαντα.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή ο Νίκος Λυμπερόπουλος τόνισε: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι που είμαστε εδώ για να σας ευχηθούμε καλές γιορτές. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το μήνυμα του Βασίλη Ρόβα, ο οποίος ανέφερε: «Ήρθαμε να δώσουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά, αφού είναι σημαντικό γι’ αυτά να βλέπουν τους ποδοσφαιριστές μιας μεγάλης ομάδας να έρχονται κοντά τους».

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος σημείωσε: «Η ΑΕΚ έχει σταθεί σε αυτά τα παιδιά. Η δουλειά που γίνεται εδώ είναι σημαντική ώστε να τα βοηθήσει να ενταχθούν στην κοινωνία και επαγγελματικά, αλλά και κοινωνικά. Πάντα πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα σε αυτά τα παιδιά, όπου και αν βρίσκονται. Η ΑΕΚ πάντα θα είναι δίπλα τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα