Ο Μπενατιά πιστεύει ότι ο Ρονάλντο δεν είναι… νορμάλ τύπος

Ο Μεχντί Μπενατιά δεν βλέπει τη συμπεριφορά του Ρονάλντο… φυσιολογική σε όλα όσα έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο και αποκάλυψε μία ιστορία, με την οποία ήθελε να τονίσει αυτό ακριβ΄ώς…

Ο πρώην συμπαίκτης του Πορτογάλου στη Γιουβέντους μίλησε στο RMC Sport και διηγήθηκε ένα περιστατικό από την προηγούμενη σεζόν, το οποίο δείχνει την εμμονή του κορυφαίου άσου με την προπόνηση!

«Σε ένα παιχνίδι στο Μπέργκαμο εγώ κι ο Ρονάλντο ήμασταν στον πάγκο, καθώς ο προπονητής έκανε ροτέισον. Μετά το τέλος του ματς κατά την αποχώρησή μας με το λεωφορείο, ο Κριστιάνο μου έκανε μια… περίεργη ερώτηση: “Τι θα κάνεις τώρα;”.

Του απάντησα πως δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι μου. Κι αυτός απάντησε: Δεν έχω ιδρώσει καθόλου σήμερα, το χρειάζομαι. Θα πάω στο γυμναστήριο, θες να έρθεις παρέα;¨”, εξιστορήθηκε ο Γαλλο-Αλγερινός ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε: “Κάπου εκεί σκέφτηκα ότι ο άνθρωπος δεν είναι φυσιολογικός! Του είπα ότι το μόνο που θέλω να κάνω είναι να πάω σπίτι μου και να κάτσω στον καναπέ, μπροστά στην τηλεόραση!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα