O Γεραπετρίτης αποφάσισε, η κυβέρνηση νομοθέτησε, ο Βορίδης «πλήρωσε τη νύφη» (pics, video)

Τα μεθεόρτια της απόφασης που έλαβε η κυβέρνηση για να τροποποιήσει τις ποινές στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη για λόγους ηρεμίας και κατευνασμού των οπαδικών εκδηλώσεων φάνηκε καθαρά ότι είχαν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα αφού πλέον οι φανατικοί με τις σαφείς οδηγίες των ποδοσφαιρικών ιδιοκτητών όχι μόνο δεν ηρέμησαν, αλλά εκλαμβάνοντας τα πεπραγμένα του κ.Γεραπετρίτη ως αδυναμία, έφτασαν στο σημείο να επιτίθενται ακόμη και σε υπουργούς!

Βεβαίως, τα γεγονότα δεν θα σταματήσουν εδώ.

Άπαξ και άνοιξε η πόρτα του τρελοκομείου δεν περιμένεις μόνο κάποιο μεμονωμένο επεισόδιο αφού οι τρελοί… είναι πολλοί.

Όπως έστρωσε λοιπόν ο κ.Γεραπετρίτης ας κοιμηθεί η κυβέρνηση, με τους υπουργούς της να μην μπορούν πλέον να επισκεφθούν νομούς στους οποίους το οπαδικό στοιχείο κατόπιν σχετικών οδηγιών από τους ηγήτορές τους «ζει και βασιλεύει».

Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη στην επίσκεψη του Μάκη Βορίδη στο Επιμελητήριο της Βέροιας και θα καταλάβετε…

Άδοξα τελείωσε η σύσκεψη του Μάκη Βορίδη με αγρότες της Ημαθίας στο Επιμελητήριο της Βέροιας.

Περίπου 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο και φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ρίχνοντας κροτίδες και ανάβοντας πυρσούς.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά και από παρότρυνση της αστυνομίας, αποχώρησε άρον άρον για λόγους ασφαλείας, ενώ στο 24:40 ενός βίντεο που κυκλοφόρησε ακούγεται να λέει: «Δεν θα κάτσω να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες».

Σε άλλο σημείο, δε, στο 26:25, αστυνομικός εισέρχεται στην αίθουσα και λέει στον υπουργό «πρέπει να φύγουμε. Αν θέλετε να συγκρουστούμε, ό,τι θέλετε. Δώστε μας εντολή να συγκρουστούμε αν θέλετε».

Κάποιοι αγρότες προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, φωνάζοντάς του «μη φεύγετε, θα σας προστατεύσουμε εμείς», αλλά ο Μάκης Βορίδης αποχώρησε, τελικά, με τη συνοδεία του.

Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στην Βέροια με τους αγρότες!!

Gepostet von ΛΑΙΚΟΥΡΑ-NEWS am Samstag, 1. Februar 2020

Η ιστοσελ΄ιδα veriotis δημοσιεύει όλο το περιστατικό και τις σχετικές φωτογραφίες από την επίθεση που έγινε στην Ημαθία.

Αναφέρει:

Έφυγε ο υπουργός! 
Στις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η διευρυμένη σύσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, με αγρότες της Ημαθίας. Λίγη ώρα αργότερα στις 18:30 έξω από το Επιμελητήριο συγκεντρώθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης,ρίχνοντας κροτίδες και ανάβοντας πυρσούς. Παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία, ο υπουργός αποχώρησε για λόγους ασφαλείας με αποτέλεσμα η σύσκεψη να διακοπεί οριστικά. «Μην φεύγετε, θα σας προστατέψουμε εμείς», είπαν οι αγρότες στον υπουργό, δίχως όμως να τον μεταπείσουν, καθώς οι εντολές της προσωπικής ασφάλειας του Μάκη Βορίδη ήταν ρητές να τον κρατήσουν μακριά από… φασαρίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα