ΑΕΚ: Με Αραούχο για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Ατρόμητο

Με τον Σέρχιο Αραούχο να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, η ΑΕΚ θέλει σήμερα στο Περιστέρι(2/2, 17:15) να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Ατρόμητο, για την 22η αγωνιστική της Super League, μετά και το 0-0 με τον Ολυμπιακό.

Παρότι η θέση(3η 38β.) της Ένωσης στα Playoffs δεν κινδυνεύει και παράλληλα βρίσκεται αρκετά μακριά από την κορυφή, για να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, χρειάζεται τους 3 βαθμούς, πρώτα απ’ όλα για το γόητρο αλλά και για να διατηρήσει τη διαφορά της από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει πλησιάσει επικίνδυνα.

Από εκεί και πέρα ο Μάσιμο Καρέρα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αφού εκτός “μάχης” έχουν τεθεί, ο τιμωρημένος Μάνταλος, οι τραυματίες Βράνιες, Ολιβέιρα, Κλωναρίδης, Παουλίνιο, ενώ αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Μπάρκα λόγω πόνου στο πόδι.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη προκειμένου να φτάσουν στους 29 βαθμούς και να ξεπεράσει τον ΟΦΗ στην 6η θέση. Ο Σάββας Παντελίδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μάντσον, αντίθετα όμως, πήρε κανονικά στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Ντε Πο.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν επικρατήσει με 3-2.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα