Συνελήφθη ο Πρίγιοβιτς στο Βελιγράδι

Περιπέτεια για τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς μετά από την επιστροφή του στο Βελιγράδι λόγω της διακοπής των αγωνισιτκών υποχρεώσεων από τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «kurir.rs», ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνελήφθη από τη σερβική αστυνομία μαζί με ακόμη δύο άτομα σε καφετέρια του Βελιγραδίου, αφού φέρονται να «έσπασαν» την καραντίνα που τους επιβλήθηκε, λόγω του κορωνοϊού!

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ πριν λίγες μέρες επέστρεψε στην πατρίδα του, αφού δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσει με την Αλ Ιτιχάντ, εξαιτίας της πανδημίας και αυτόματα του επιβλήθηκε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών,όμως, ο Σέρβος φορ φέρεται να εντοπίστηκε σε καφετέρια, έχοντας «σπάσει» την καραντίνα του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Ο διοικητής της Αστυνομίας, Βλάντιμιρ Ρέμπιτς, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, είπε:

“Ο Πρίγιοβιτς και άλλα 18 άτομα βρέθηκαν σε εστιατόριο ξενοδοχείου, όπου κατανάλωναν ποτά. Η παράλειψή τους ήταν πως βρέθηκαν στον ίδιο χώρο περισσότερα από πέντε άτομα. Δεν είναι ευθύνη μόνο εκείνου και όσων βρέθηκαν μαζί του, αλλά και των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα και να συλληφθούν”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα