Στις απειλές για τη ζωή του, ο Τούρκος σέντερ Καντέρ απαντάει: “Τύραννε Ερντογάν, έχω μπει στο μυαλό σου και δεν πληρώνω ενοίκιο”

Ο νεοσουλτάνος Ταγίπ Ερντογάν που με νόμο θα βάλει χέρι στα social media της χώρας του, είναι φανερό, πλέον, ότι θ’ αφήσει μόνο τους “δικούς” του να ποστάρουν, φυσικά κατόπιν εντολών κι έχει ήδη οριοθετήσει τους “στόχους του.

Πρώτος στόχος του Ερντογάν, ο συμπατριώτης του σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, Ενές Καντέρ, ορκισμένο εχθρό του, τον οποίο απειλεί με θάνατο! Ο ίδιος ο Καντέρ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τι απειλές που εκτοξεύουν οι βαλτοί του Ερντογάν.

 Δείτε παρακάτω τι λένε τα μηνύματα:

  1. «Είσαι π… νας γιος, θα πεθάνεις. Η εντολή για να σου κόψουμε το κεφάλι έχει δοθεί».
  2. «Θα σε σκοτώσω π…νας γιε. Έλληνα μπάσταρδε, π… νας γιε, θα σε μαχαιρώσω, θα σου δέσω τα χέρια στα πόδια και θα σε πετάξω στη θάλασσα».
  3. «Θα πεθάνεις Ενές και θα πετάξουμε το πτώμα σου στα γουρούνια».
  4. «Θα σε σκοτώσω παλιόσκυλο. Ο Ερντογάν θα σε διαλύσει. Ο πρόεδρος θα κάνει ό,τι χρειάζεται, ηρέμησε π… νας γιε».

Και καταλήγει ο Ενές Καντέρ:  «Ο φασίστας Ερντογάν χρησιμοποιεί τους βλάκες του για να μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χιλιάδες που λαμβάνω καθημερινά. Δεν θα σταματήσω μέχρι κάθε αθώα ψυχή να αποφυλακιστεί. Έχω μπει στο μυαλό σου τύραννε Ερντογάν και δεν πληρώνω και ενοίκιο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα