Ο Παναγιώτης Κονέ κοντά στην ΑΕΚ

Ο Παναγιώτης Κονέ βρίσκεται κoντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ, αλλά οι εκτιμήσεις είναι πως λόγω της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας δεν πρόκειται να έχει σημαντική προσφορά, ούτε ως εναλλακτική λύση στην Ένωση.

Ο 33χρονος μέσος είναι σε συζητήσεις με τους «κιτρινόμαυρους», με τον ίδιο να έχει περάσει την περσινή σεζόν στην αυστραλιανή Γουέστερν Γιουνάιτεντ. Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα πρόκειται για την τρίτη θητεία του έμπειρου χαφ στην Ένωση στην οποία έπαιξε από το 2005 έως το 2008 και τη σεζόν 2017-18, ως δανεικός τότε από την Ουντινέζε.

Στο μεταξύ, σήμερα ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ότι ο 18χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Θεοχάρης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Γιώργο Θεοχάρη, έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Γιώργος Θεοχάρης γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 2002. Έχει ύψος 1,88 μ. και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ σε ηλικία 13 ετών (2015), πέρασε από όλες τις ομάδες νέων και την αγωνιστική περίοδο 2019-20 αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας ΑΕΚ Κ19.

Γιώργο, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επαγγελματικό σου ξεκίνημα με την φανέλα της ομάδας μας, που φοράς από μικρό παιδί!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα