Παναθηναϊκός: «Έκραξε» Ρόκα και Πογιάτος ο Μπόλονι

Μπηχτή στον Τσάβι Ρόκα και στον Ντάνι Πογιάτος άφησε ο Λάζλο Μπόλονι για τον αριθμό των Ισπανών παικτών που μάζεψαν στον Παναθηναϊκό κατά την επίσημη παρουσίασή του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε με δέος για την ομάδα, την οποία κι αποκάλυψε ότι παρακολουθεί από την εποχή του Γουέμπλεϊ λόγω Πούσκας.

Ο Μπόλονι έκανε γενικόλογες προγραμματικές δηλώσεις, υπογράμμισε την ανάγκη του Παναθηναϊκού να πάρει βαθμούς, εν΄ώ όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η ομάδα φτιάχτηκε από άλλους (τον Τσάβι και τον Πογιάτος) σχολίασε τα εξής :

«Ξέρουμε ότι η ομάδα δημιουργήθηκε από κάποιον άλλο. Το πρόβλημα είναι ευαίσθητο. Αν ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει 9 βαθμούς δεν θα ήμουν εδώ. Οι Ισπανοί είναι 7 και είναι ενδιαφέρον. Ήδη έχω αγοράσει λεξικά για να μάθω Ισπανικά. Είναι παράξενο ότι έχουμε περισσότερους Ισπανούς από Έλληνες. Το σημαντικό για μένα δεν είναι από που είναι. Αυτό έχει λίγη σημασία . Εμένα με ενδιαφέρει ο παίκτης να αποδίδει καλά. Να παίζει καλά και να σκοράρει, ακόμα και με ένα πόδι. Δεν με νοιάζει το ύψος και το από που είναι».

Παρουσίαση Λάζλο Μπόλονι, Τρίτη 20/10

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι και από χθες επίσημα στο τιμόνι του Παναθηναϊκού και ο Νίκος Τζουάννης βρίσκεται στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ όπου η ''πράσινη'' ΠΑΕ παρουσιάζει τον Ρουμάνο τεχνικό!

Gepostet von Novasports.gr am Dienstag, 20. Oktober 2020

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα