«Πάει στον ΠΑΟΚ ο Μποζίνοφ»

Η αναζήτηση του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής συνεχίζεται αφού ακόμα ο Χουμπ Στέφενς δεν έχει βρει τον «εκλεκτό» του. Η πρόθεση για μεταγραφή στη θέση του επιθετικού ωστόσο παραμένει δεδομένη και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να μπορέσουν οι Θεσσαλονικείς να βρουν την κατάλληλη λύση.

Αυτή η στιγμή σύμφωνα με τους Βούλγαρους δεν θα αργήσει καθώς σύμφωνα με σημερινό τους δημοσίευμα υποστηρίζουν ότι ο Βαλερί Μποζίνοφ πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα η «Meridian Match, τονίζει ότι ο 27χρονος που παραμένει ελεύθερος από τον Σεπτέμβριο, δέχθηκε πρόταση από τη Λέφσκι Σόφιας που ωστόσο δεν φαίνεται να την αποδέχεται αφού προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα κάνοντας λόγο για συμφωνία για συμβόλαιο 1,5 έτους.

Ο Βούλγαρος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά οι τραυματισμοί σε συνδυασμό με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του δεν του επέτρεψαν να κάνει την καριέρα που θα επιθυμούσε.

Προηγούμενες ομάδες του Βαλερί Μποζίνοφ είναι οι Λέτσε (2002-05), Φιορεντίνα (2005-07), Γιουβέντους (δανεικός από Φιορεντίνα το 2006-07), Μάντσεστερ Σίτι (2007-2009), Πάρμα (δανεικός από Σίτι 2009-10 και κανονική μεταγραφή 2010-11), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2011-2013) ενώ το 2012 πέρασε ως δανεικός από Λέτσε, Βερόνα και το 2013 από τη Βιτσέντσα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα