Παναθηναϊκός: Ο λόγος του εκνευρισμού του Μακέντα

Η αντίδραση του Φεντερίκο Μακέντα στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο μάλλον θα περάσει χωρίς…συνέπειες για τον Ιταλό επιθετικό.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν μπορεί (δεδομένης της λειψανδρίας στην ομάδα) να του επιβάλει πρόστιμο ή ακόμα χειρότερο διακοπή συμβολαίου και θέλει να λύσει το θέμα με προσωπική συζήτηση μαζί του.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα βρει λύση διότι ο Μακέντα έχει νεύρα, εδώ και καιρό…

Στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ μόλις πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης έβγαλε την μπλούζα τους για να τη δείξει σε οπαδούς του ΟΦΗ που ήταν σε… ταράτσα, ενώ με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ πέταγε τα μπουκάλια, δεν κοίταξε καν τον Μπόλονι που έβγαλε αυτόν και κράτησε τον Καρλίτος στο παιχνίδι που επίσης ήταν άφαντος….

Η αγωνιστική του παρουσία στον Παναθηναϊκό είναι αντιστρόφως ανάλογη…

Ο Ιταλός έχει πετύχει  δύο γκολ σε οχτώ αγώνες. Ένα με τη Λάρισα και ένα με τον ΟΦΗ. Μόλις οχτώ τελικές προσπάθειες σε αυτά τα οχτώ ματς, μία δηλαδή σε κάθε ματς κατά μέσο όρο. Ένα χαμένο πέναλτι, στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ. Καμία ασίστ και 33 λάθη.

Το πιο… παράξενο; Ο Μακέντα έχει κάνει σε οχτώ αγώνες, 22 φάουλ. Δεν είναι πολλά. Είναι υπερβολικά για επιθετικό. Πέρσι είχε κάνει 54 όλα κι όλα σε 33 αγώνες και πρόπερσι 44 σε 26 ματς. Δηλαδή φέτος έχει κάνει τα μισά σε οχτώ ματς σε σχέση με τα 26 προπέρσινα!

Δείγμα και αυτό πως ο Ιταλός έχει χάσει την ηρεμία που τον διακρίνει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα