Το παρασκήνιο που άφησε τον βασικό Μάριο Σιαμπάνη στον πάγκο

O Άρης κράτησε στον πάγκο τον Μάριο Σιαμπάνη και ο Άκης Μάντζιος χρησιμοποίησε τον Ζακαρί Μπουσέ στην ενδεκάδα κάτι που αποτέλεσε σούπερ έκπληξη για όσους δεν γνώριζαν το παρασκήνιο.

Ο Μάριος Σιαμπάνης ήταν επί πέντε παιχνίδια βασικός κάτω από τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ, αλλά έμεινε εκτός ενδεκάδας στο ντέρμπι κορυφής. Συγκεκριμένα όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, ο Σιαμπάνης ένιωσε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη και ενώ έκανε προθέρμανση δεν ένιωθε απολύτως καλά.

Ποιος είναι όμως ο Μάριος Σιαμπάνης ; Γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1999, στην Κατερίνη.

Στις 14 Απριλίου 2015, ανακοινώθηκε πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και ξεκίνησε προπόνηση με την πρώτη ομάδα. Στις 10 Φεβρουαρίου 2017, επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2019. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ταλαντούχος έφηβος τερματοφύλακας, ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα, παρά τη θέληση των διοικούντων του ΠΑΟΚ να διατηρήσουν τον ταλαντούχο παίχτη στην ομάδα. Υπάρχοντας μέλος της ομάδας από την ηλικία των 16 ετών, ο νεαρός είχε μόνο δύο εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα και ήθελε να αναζητήσει περισσότερες ευκαιρίες αλλού. Αποτέλεσε μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ που κέρδισε τρία κύπελλα (2017, 2018 και 2019) και ένα πρωτάθλημα (2019) (μάλιστα, το 2018-19 έκανε το νταμπλ).

Ολυμπιακός

Την 1η Ιουλίου 2019, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του, με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο.

Νότιγχαμ Φόρεστ

Στις 11 Αυγούστου 2019, εντάχθηκε με μονοετή δανεισμό στην αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα U23.

Άρης Θεσσαλονίκης

Στις 5 Οκτωβρίου 2020, ύστερα από την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό, ο Σιαμπάνης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Εθνική ομάδα

Στις 14 Νοεμβρίου 2017, σκόραρε με πέναλτι για την ισοφάριση του αγώνα, στη νίκη με 2-1 επί της Ρωσίας U19, που βοήθησε την Εθνική Νέων να πάρει την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση. Ο Σιαμπάνης έχει επίσης αγωνιστεί στις «μικρές» Εθνικές U16, U17 και U21.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα