Ποιος άνοιξε την πόρτα στην Τούμπα για το «ντου» των εξαγριωμένων ΠΑΟΚτζήδων;

«Ντου» στο γήπεδο της Τούμπας έκαναν καμιά εκατοστή οπαδοί του ΠΑΟΚ το πρωί του Σαββάτου κι αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες. « Εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους» γράφει το «παραμυθένιο» Σαββιδοτεχνείο.

Ότι ο λαός του ΠΑΟΚ είναι ανάστατος είναι γνωστό, μπορεί να το δει κανείς και στα social media. Ειδικά μετά την ήττα από τον Ατρόμητο 3-2, αλλά και το 1-1 με την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ».

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν παρείχαν καμία στήριξη στον Γκαρσία, ενώ το ερώτημα είναι «ποιος άνοιξε την πόρτα» για να εισέλθουν στον γήπεδο;

Ως γνωστόν, ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ στην Ελλάδα. Ηξε΄ρε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτασαν στην Τούμπα; Ο Κυριάκος Κυριάκος; Και ο Δουξ της Μενεμένης Λευτεράκης, το ήξερε ή ήταν βόλτα για καφέ στην παραλία και στο όρθιο;

Είναι παραμύθια ότι οι εξαγριωμένοι είπαν… κόσμια στους παίκτες να στηρίξουν τον Γκαρσία, όπως γράφει το Σαββιδοτεχνείο.

Γενικά, ο Ιβάν Σαββίδης προκάλεσε όλο αυτό το μπάχαλο στον ΠΑΟΚ με τις μεσοβέζικες λύσεις προπονητή και την πώληση του Φερέιρα στην Παλμέιρας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα