Ο Ξανθός “έσφαξε” τον Πολάκη

O Ανδρέας Ξάνθος “΄έσφαξε” τον σύντροφο Παύλο Πολάκη κατά την διάρκεια παρέμβασης του σε εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου αφού έριξε τις μπηχτές του για τα όσα λέει ο ο Κρητικός βουλευτής.

“”Υπάρχει και η αίσθηση σε ένα τμήμα των ανθρώπων μας, οι οποίοι δεν παρακολουθούν τα ραδιόφωνα, τα ΜΜΕ, τα site κτλ, υπάρχει μια αίσθηση που καμιά φορά έρχεται και στις συζητήσεις, ότι δεν κάνουμε αντιπολίτευση, δεν κάνουμε τίποτα, δεν αντικρούουμε αυτά που λέει η κυβέρνηση. Ενώ νομίζω πως δεν ισχύει αυτό. Προφανώς δεν ισχύει.

Αυτό που δεν έχουμε καταφέρει είναι να διευρύνουμε την εμβέλεια του ακροατηρίου μας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α. Ξανθός για να δώσει στη συνέχεια με συγκεκριμένα παραδείγματα ποια είναι η σωστή γραμμή που κερδίζει σε επίπεδο ύφους και περιεχομένου.

“Ακριβώς αυτό το στίγμα που δώσαμε στην παρουσίαση του προγράμματος μας για την υγεία

Ενα στίγμα συγκεκριμένης και τεκμηριωμένης πρότασης. Ο τρόπος που διαβουλευτήκαμε με πρόσωπα πέραν του στενού κομματικού μας χώρου. Αυτό το ύφος και αυτό το περιεχόμενο προγραμματικης παρέμβασης κατά την άποψη μου διευρύνει το μήνυμα. Δεν απευθύνεται μόνο στο στενό κομματικό ακροατήριο.

Βάζει ανθρώπους που έχουν κλείσει τα αυτιά τους να τα ξανανοίξουν και να ακούσουνε, δημιουργεί προϋποθέσεις αλλαγής συσχετισμών και συνειδήσεων.

Αυτή είναι η γραμμή που κερδίζει και εδώ βάζω μια τελεία” ανέφερε χαμογελώντας, θέλοντας προφανώς να δείξει ποιος είναι ο αποδέκτης της αιχμηρής απάντησης του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα