Έξω ο Σιδηρόπουλος από το EURO 2020, θα γράψει για UEFAmafia το Σαββιδοτεχνείο;

Βγήκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουνε στο EURO 2020 το καλοκαίρι. Ούτε ο Τάσαρος ο Σιδηρόπουλος μέσα, ούτε ο Τάσαρος Παπαπέτρου. Αντίο σας.

Έτσι είναι. Η UEFA ξέρει τι παίζεται στην Ελλάδα. Και τον Σιδηρόπουλο ξέρει και τον… Παναγιώτη Διακοφώτη το πατριωτάκι του. Ποιοι Έλληνες διαιτητές, τώρα, πλάκα κάνουμε; Από την στιγμή που ήρθαν αυτοί οι Χούμπελ και οι Φούσεκ, είδαν κατά που πάει το έργο.

Να φανταστείς, προτίμησαν τον Σλοβένο τον Βίντσιτς που έληξε το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στο 100 λεπτό για να ισοφαρίσει η ΠΑΟΚάρα και δεν επέλεξαν τους Τάσους. Τώρα, θα πεις, ο Βίντσιτς είναι Σλοβένος, όπως και ο πρόεδρος της UEFA, ο Αλέξανδρος ο Τσέφεριν. Κι ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, Έλληνας είναι, αλλά που να μπλέξει τώρα, ο άνθρωπος.

Κανονικά, το Σαββιδοτεχνίο πρέπει να αρχίσει να γράφει για UEFAmafia, που δεν προτίμησαν τν Τάσο τον Σιδηρόπουλο.

Επιλέχτηκαν οι εξής: Μπριχ (Γερμανία), Τσακίρ (Τουρκία), Ντελ Θέρο Γκράντε (Ισπανία), Έκμπεργκ (Σουηδία), Γκρίνφιλντ (Ισραήλ), Χάτεγκαν (Ρουμανία), Κόβακς (Ρουμανία), Καράσεφ (Ρωσία), Κάιπερς (Ολλανδία), Μακέλι (Ολλανδία), Λαόθ (Ισπανία), Όλιβερ (Αγγλία), Τέιλορ (Αγγλία) Ορσάτο (Ιταλία), Σοάρες Ντίας (Πορτογαλία), Ζίμπερτ (Γερμανία), Τουρπέν (Γαλλία) και Βίντσιτς (Σλοβενία).

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα