Ισονομία ζητά ο Προμηθέας – Η απάντηση του Παναθηναϊκού

Ο Προμηθέας έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου στο μπάσκετ και περιμένει τον αντίπαλό του, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να προκριθούν στον τελικό Κυπέλλουαν καταφέρουν να αποκλείσουν το Λαύριο στον ημιτελικό, με τον Προμηθέανα αναμένει τον νικητή του ζευγαριού.

Όπως είναι λογικό, οι Πατρινοί θεωρούν πως ο πιθανότερος αντίπαλος που θα κληθούν να αναμετρηθούν, είναι το «Τριφύλλι» με αποτέλεσμα να επιθυμούν τη διεξαγωγή του τελικού εκτός ΟΑΚΑ.

Στην ανακοίνωση τους, αφήνουν αιχμές απέναντι στην ΕΟΚενώ ζητούν από τον Παναθηναϊκόνα αποδεχτεί το παιχνίδι να γίνει σε ουδέτερη έδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την πρόχειρη και σκανδαλώδη απόφαση της απελθούσας Διοίκησης του κ. Βασιλακόπουλου που έτρεξε τη τελευταία μέρα της Διοίκησης να ορίσει ως έδρα του τελικού το ΟΑΚΑ (έδρα ενός εκ των τεσσάρων διεκδικητών) και μετά την άρνηση τελικά του αιτήματος μας από τη προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ να ορίσει την έδρα του τελικού σε ουδέτερο γήπεδο καλούμε την ομάδα του Παναθηναϊκού τηρώντας τους κανόνες της ισονομίας και αξιοπιστίας του θεσμού σε από κοινού αίτημα άρνησης διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ και τέλεσης του σε ουδέτερη έδρα σε περίπτωση που προκριθεί στο τελικό της διοργάνωσης. Είμαστε σίγουροι πως αν η ΕΟΚ είχε μιλήσει με τις ομάδες όπως έκανε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης θα είχε την σύμφωνη γνώμη όλων των συμμετεχόντων για το θέμα του γηπέδου του τελικού σε ουδέτερη έδρα».

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανεπίσημα, από το «Τριφύλλι»υποστηρίζουν ότι αρχικά δεν έχουν προκριθεί στον τελικό, αφού αύριο (6/5) αγωνίζονται κόντρα στο Λαύριογια τα ημιτελικά του θεσμού, τονίζοντας πως οι Αχαιοί βιάζονται.

Επιπλέον, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τόνισαν ότι δείχνουν τον δέοντα σεβασμό στον αυριανό τους αντίπαλο και για τον λόγο αυτό δεν σκοπεύουν να κάνουν καμία κουβέντα περί τελικού, αν πρώτα δεν πάρουν το εισιτήριο για τα τελικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα