Περί ικανοτήτων του «Τζανακό» στα οργανωτικά ζητήματα

Από την εποχή της νεολαίας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είχε δείξει αξιοσημείωτες ικανότητες σε ό,τι αφορά τα οργανωτικά ζητήματα

Από την εποχή της νεολαίας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είχε δείξει αξιοσημείωτες ικανότητες σε ό,τι αφορά τα οργανωτικά ζητήματα.

Αυτό ισχυρίζονται οι άνθρωποί του στην Κουμουνδούρου για να τον στηρίξουν τώρα που υπάρχει γενικά γκρίνια για την πατάτα που έκανε με την ομιλία σε κομματική εκδήλωση, όπου προανήγγειλε εκκαθαρίσεις στο Δημόσιο. Από την άλλη πλευρά, οι επικριτές του αντιλέγουν ότι «στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν τρεις και ο κούκος και τώρα είναι όλα διαφορετικά, καθώς το κόμμα διεκδικεί την εξουσία και έχει πλέον περισσότερα μέλη μετά και τις μεταγραφές των ΠΑΣΟΚων».

Πάντως, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, ο «Τζανακό» κατάφερε να δρομολογήσει πλήρη ανανέωση των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων. Εκεί τα πήγε καλά. Σε ό,τι αφορά τον τίτλο του καλού συγκεντρωσιάρχη που διεκδικεί για το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στη διαδήλωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς, προφανώς όσοι του δίνουν τα εύσημα δεν γνωρίζουν τον αντίστοιχο συγκεντρωσιάρχη του ΠΑΜΕ και σίγουρα δεν θυμούνται τον αείμνηστο Γιώργο Παναγιωτακόπουλο στις χρυσές ημέρες του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα