Άρχισαν τα όργανα με Γκαρσία: «Θέλουμε καλό διαιτητή στον τελικό»! (Βίντσιτς, Γκρίνφιλντ, Ντόβερι, σου κάνουν;)

Ο Πάμπλο Γκαρσία το’ μαθε το παραμύθι. Θέλει έναν καλό διαιτητή στον τελικό. Αυτό το δήλωσε επίσημα. Μάλιστα. Κι αφού θέλει έναν καλό διαιτητή, να προτείνει ο ίδιος ποιον θέλει. Θέλει τον Βίντσιτς τον Σλοβένο που κράτησε 100 λεπτά το ματς στην Τούμπα για να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό;

Μπορεί να το ζητήσει επισήμως από τον Κλάτενμπεργκ. Πρώτο τραπέζι πίστα είναι στους διαιτητές ο Βίντσιτς. Είναι κολλητός του προέδρου της UEFA, συμπατριώτη του Αλεξάντερ Τσέφεριν. Είναι και στο γκρουπ των διαιτητών που θα σφυρίξουν στο EURO 2020.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ζητήσει και τον Ισραηλινό, τον Γκρίνφιλντ. Κι αυτός είναι ωραίος διαιτητής. Την κατάπιε την ΑΕΚ στην Τούμπα με το ανύπαρκτο πέναλτι του Σιμόες στον Βιεϊρίνια. Είχε προηγηθεί φάουλ καθαρό του Σβιντέρσκι στον Βράνιες, Ούτε έδωσε το χέρι του Βαρέλα στην περιοχή.

Αν θέλει ο ΠΑΟΚ μπορεί να ζητήσει τον Γκεστράνιους. Αυτόν που δεν άφησε την φάση να εξελιχθεί στο γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Και ζήτησε κι επί τόπου συγγνώμη από τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Κι ο Ιταλός Ντανιέλε Ντόβερι μπορεί να παίξει στον τελικό. Τι κι αν κατακρεούργησε τον Άρη στο Χαριλάου με τον ΠΑΟΚ. Είναι εγνωσμένης αξίας διαιτητής. Λογικά, πρέπει να τον γουστάρει ο Γκαρσία.

Κι αν ο Κλάτενμπεργκ δεν μπορέσει να βρει έναν απ αυτούς, ας φωνάξει το Μανούχο να καθαρίσει την δουλειά. Η, τον Τσαμούρη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα