Αιώνια ντροπή για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την σημερινή επέτειο Άλωσης της Πόλης (1453), μπέρδεψε την Αγιά Σοφιά με το… Μπλε Τζαμί!!!

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Για την επ΄έτειο της Άλωσης της Πόλης, της Κωνσταντινούπολης,  να το διευκρινίσουμε για τους αγράμματους, τους, τους ανιστόρητους της ΠΑΕ, ο οργανισμός ΠΑΟΚ σε επίσημη ανάρτησή του, πόσταρε το μουσουλμανικό Μπλε Τζαμί για… Αγιά Σοφιά!!! Κι έγραψε την παπαριά του, ΄ότι η ψυχή του είναι εκεί. Και το έκαναν αυτό, όταν ο νεοσουλτάνος Ερντογάν, μετέτρεψε πρόσφατα την Αγιά Σοφιά σε τζαμί!

Μπέρδεψαν την Αγιά Σοφιά με την Μπλε Τζαμί η Τζαμί του Αχμέτ Σουλτάνου, όπως λέγεται. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ και ό,τι πρεσβεύει. Τις χαμένες πατρίδες, τις διώξεις, την πτώση της Βασιλε΄΄υουσας.

Σαν σήμερα το 1453 έπεσε η Πόλις στα χέρια των Οθωμανών. Έγινε πανελλήνιος θρήνος, άλλαξε η μοίρα του κόσμου, τόσα και τόσα μιρολόϊα γράφτηκαν. Η Αγιά Σοφιά έγινε τραγούδι -γόος στα χείλη των Ελλήνων. Κι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτοί οι αστοιχείωτου κι αμόρφωτοι που μόνο μπάλα ξέρουν, το ιερότερο σύμβολο του Ελληνισμού και της Ορδοδοξίας, δεν έπρεπε να το ξέρουν; Δεν το διδάχτηκαν στα σχολεία; Δεν το άκουσαν ποτέ;

Τι λέει γι αυτό ο Μάκης Γκαγκάτσης; Τι λέει ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, που είναι και θρήσκος; Τι λένε αυτοί οι Δούκες και ο Φιγο΄ύρας Κυριάκος Κυριάκος; Όλα καλά; Ευχαριστημένος ο Ιβάν Σαββίδης από τους ανιστόρητους, που δεν έχουν ανοίξει ο΄ύτε να βιβλίο στη ζωή τους;

Αυτα είναι λ΄΄αθη άγνοιας της ιστορίας, δεν είναι ένα απλό πράγμα. Φανταστείτε, πως ένοιωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αυτοί που έχουνε ακόμα μνήμες απο τις φοβερές διώξεις που τους έγιναν στην Πόλη. Φανταστείτε την ίδια τους την ζωή που την εξέφρασε η Αγιά Σοφιά, να βλέπουν στην θέση της το Μπλε Τζαμί. Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μονάχα μία κηλίδα στην ιστορία της, αλλά ένα πέπλο θλίψης σε όλους του Έλληνες και ειδικά στους Κωνσταντινουπολίτες. Ένα μάγκωμα στο στομάχι τους. Ο Ίδιος ο ΠΑΟΚ βιάζει την ιστορία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα