Ματς και χωρίς VAR του χρόνου; Κι αν κάποιος το… κολλήσει επίτηδες; Πανηγυρίζουν οι «πλαϊνοί»

Φοβερά πράγματα. Η Super League1 του ωραίου Μπρούμελ του μαγαζιού Λεωνίδα Μουτσικάρη, ζητάει από την ΕΠΟ να μπορεί να γίνεται ένα ματς, ακόμα και χωρίς το VAR. Εδώ δεν μπορεί να γίνει με VAR και θα γίνει χωρίς το VAR; Πανηγυρίζουν οι “πλαιϊνοί”, που αποκτούν και πάλι “εξουσία” στο παιχνίδι.

Ν’ αλλάξει, λέει ο Μπούτσι, ο κανονισμός, ούτως ώστε αν προκύψει πρόβλημα με το VAR, το παιχνίδι να γίνεται κανονικά. Μάλιστα. Να γίνει δηλαδή, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα ή στο «Καραϊσκάκης» με κόσμο και ν’ ανακοινώσουνε ότι το VAR… χάλασε. Που σε πονεί και που σε σφάζει.

Είναι και το άλλο: Πως του ήρθε του Μπρούμελ να το σκεφτεί αυτό; Με ποια αφορμή; Απ’ ό,τι θυμάμαι, το VAR «κόλλησε» μονάχα στο παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ, 0-1. Δεν είχε ισχυρό internet, φαίνεται, ο Πανουργιάς στο γήπεδο. Κι ο Σέζος δεν πήγε να δει τη φάση για το οφ σάιντ γκολ του Μάτος, γιατί κόλλησε το μηχάνημα.

Ο VARistas Σιδηρόπουλος ήταν εξαφανισμένος και ο τέταρτος, Μαλούτας, είχε πει στους Λαμιώτες ότι η φάση εξετάστηκε και το γκολ ήταν κανονικό.  Πώς είχε εξεταστεί ενώ ήταν κολλημένο, είναι μια άλλη ιστορία. Ίσως δεν είχαν εμπιστοσύνη στην κρίση του Σέζου.

Γι αυτό το έκανε ο Μπούτσι; Και ποιος μου λέει εμένα, ότι από την στιγμή που θ’ αλλάξει ο κανονισμός, δεν θα το πειράξει κάποιος το VAR, ώστε τα κρίσιμα ματς να γίνονται χωρίς αυτό και το λόγο να έχουν οι “πλαϊνοί”; Πλάκα κάνουμε τώρα; Στην Ελλάδα ζούμε.

Τεχνολογία είναι αυτή. Μπαίνει μέσα ένας χακεράς και το απενεργοποιεί το VAR. Επίτηδες σου λέω εγώ. Θα συνεχίσει το παιχνίδι; Να ενημερώσουμε τον Μπούτσι, ότι θα υπάρχει και κόσμος του χρόνου στα γήπεδα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα