Άδωνις σε ΣΥΡΙΖΑ: «Μισείτε τον Στουρνάρα γιατί σας εμπόδισε να κάνετε ρεσάλτο στο Νομισματοκοπείο»

Κεραυνοί του υπουργού Ανάπτυξης κατά της Κουμουνδούρου για την ανανέωση της θητείας του κεντρικού τραπεζίτη

Ο κοινοβουλευτικός καυγάς που εξελίχθηκε σήμερα Τετάρτη στη Βουλή ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν περιορίστηκε μόνο στα της επίκαιρης ερώτησης της βουλευτού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χαράς Καφαντάρη για την επιστρεπτέα προκαταβολή.

Απαντώντας στις ενστάσεις τις Κουμουνδούρου για το θέμα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης δεν άφησε ασχολίαστο ούτε την ανακοίνωση την δεικτική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη πρόταση του Μαξίμου να ανανεωθεί για άλλα έξι χρόνια η θητεία του Γιάννη Στουρνάρα στην κεφαλή της Τράπεζας της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης  το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο νυν διοικητής της ΤτΕ ήταν «από τους πιο σοβαρούς πυλώνες της αστικής Δημοκρατίας της χώρας» και γι΄’ αυτό -όπως συμπλήρωσε- τον μισούν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!!

«Σας εμπόδισε να φάτε τα λεφτά της Τραπέζης Αττικής και να κάνετε ρεσάλτο στο Νομισματοκοπείο, και αυτό δεν του το συγχωρήσατε» είπε χαρακτηριστικά ο Αδ. Γεωργιάδης και κατέληξε: «Στείλατε έλεγχο στη γυναίκα του, προσπαθήσατε να τον κλείσετε φυλακή με ψεύτικες κατηγορίες για τη Novartis και τώρα βγάζετε τη χολή σας που ανανεώνεται η θητεία του για άλλα έξι χρόνια».

 

 

Διαβάστε επίσης