ΑΕΚ: Πήρε θέση ο Τσατάλης για το πέναλτι του Άμραμπατ

Θέση για το πέναλτι που κέρδισε ο Νόρντιν Άμραμπατ στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ πήρε ο Τάσος Τσατάλης.

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ τοποθετήθηκε, μέσω του προσωπικού του προφίλ στα social media, υποστηρίζοντας πως έγινε πολλαπλή παράβαση στον ποδοσφαιριστή της Ένωσης, ενώ άφησε αιχμές και για πέναλτι που έχουν καταλογιστεί σε λιγότερο ξεκάθαρες περιπτώσεις.

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

«Είναι μια σεζόν ως τώρα στην οποία οι αποφάσεις ειδικά για τα πέναλτι κρίνονται σε μεγάλο βαθμό στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που δίνει η εξέταση από το V.A.R. Κι αυτό πάντα θα σηκώνει συζήτηση. Το πέναλτι στον αγώνα μας με τον ΟΦΗ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία καν.

Υπάρχουν τρεις αντικανονικές επαφές (δύο σπρωξίματα κι ένα πάτημα), ενώ φέτος έχουν δοθεί πέναλτι με χρήση VAR για πολύ λιγότερο ξεκάθαρες περιπτώσεις και πολλές φορές μάλιστα.

Ο πόλεμος των εντυπώσεων είναι μέσα στο παιχνίδι, εντάξει. Όχι όμως στο σημείο να φτάσουμε να προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ως δεδομένο (ούτε καν προς συζήτηση!) ότι πήρε η ΑΕΚ ανύπαρκτο πέναλτι!

Στον Άμραμπατ έγινε πέναλτι, πολλαπλό μάλιστα και θα ήταν αξιοπερίεργο να είχε κληθεί προς επανεξέταση ο διαιτητής από τον VAR. Όπως ήταν αξιοπερίεργο, όταν κλήθηκε ο διαιτητής για το πέναλτι στον Γκατσίνοβιτς, στην Λιβαδειά».

Δείτε το ποστάρισμά του:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα