ΑΕΚ: Τιμητικές επισκέψεις στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού

Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, Μιχάλης Σταθόπουλος και ο νομικός και καθηγητής, Απόστολος Γεωργιάδης επισκέφτηκαν το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP Arena.

Η επίσκεψη στο Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου (2/12) λίγες μέρες πριν ανοίξει τις πύλες του για το κοινό, παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Λίγο πριν ανοίξει κι επίσημα τις πύλες του για το κοινό, το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, στο γήπεδο μας στην Νέα Φιλαδέλφεια, δέχθηκε σήμερα (Σάββατο 2/12) κάποιες πολύ τιμητικές επισκέψεις.

Πιο συγκεκριμένα στο Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού βρέθηκαν και ξεναγήθηκαν ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος και η Ακαδημία Αθηνών, εκπροσωπούμενη από τον νυν πρόεδρο της, καθηγητή και πρώην υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Σταθόπουλο και τον πρώην πρόεδρό της, διακεκριμένο νομικό και καθηγητή κ. Απόστολο Γεωργιάδη.

Οι ξεχωριστοί επισκέπτες του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού έγιναν δεκτοί σε αυτό από τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη και ξεναγήθηκαν στους χώρους του από την διευθύντρια του κ. Έφη Μαυροπούλου. Μαζί τους κατά την διάρκεια της επίσκεψης ήταν και οι πρώην υπουργοί κ.κ Κώστας Λαλιώτης και Γιώργος Λιάνης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα