Ακροδεξιά και ακροαριστερά στοιχεία μέσω του Hoolligans TV διασύρουν τον ΠΑΟΚ στη Σταυρούπολη (video)

Ρεζίλι έγινε η Ελλάδα από τι βίντεο που πόσταρε η σελίδα Hooligans TV στα social media και στο οποίο ισχυρίζεται ότι ακροδεξιοί οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν πρωταγωνιστές στα αιματηρά επεισόδια στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης.

Τώρα, θα πεις, ποια είναι αυτή η Hooligans TV και πρέπει ν’ ασχοληθεί μαζί της ολόκληρος ΠΑΟΚ. Μία σελίδα είναι που καταπιάνεται με τους χουλιγκάνους όλου του κόσμου.

«Ένα γκρουπ ακροδεξιών οπαδών του ΠΑΟΚ εναντίον ενός γκρουπ αριστερών οπαδών του ΠΑΟΚ». Αυτό αναφέρει σχετικό post στο twitter.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει θέση γι’ αυτό. Δεν μπορεί να διασύρεται έτσι ο σύλλογος. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κυκλοφόρησαν και στον ελληνικό Τύπο δημοσιεύματα, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εμφύλιος στην Θύρα 4 με ιδεολογικό πρόσημο.

Και πρέπει να πάρει θέση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γιατί αν βρεθούν στην Θύρα 4 όλοι αυτοί που πλακώνονται στα Σταυρούπολη, που είναι η μήτρα των οπαδών του ΠΑΟΚ, τι θα γίνει αν ανταμώσουν αύριο στην Τούμπα;

Τα δε media του Ιβάν Σαββίδη, που ασχολούνται με τον… Ντέταρι, δεν έγραψαν κουβέντα γι’ αυτό. Υπάρχουν ακροδεξιά στοιχεία μέσα στην Θύρα 4; Έχουν καμία σχέση με τη δολοφονία του Τόσκο Μποζατζίσκι; Απάντηση «εδώ και τώρα», για να μη διασύρεται το όνομα του ΠΑΟΚ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα