Αμανατίδης: “Μ’ έδιωξε ο Γκαρσία γιατί δεν του έδινα το πτυχίο μου”!

Φοβερά πράγματα είπε ο Γιάννης Αμανατίδης στο sdna για τους λόγους που τον έδιωξε ο Ιβάν Σαββίδης. Τον ήθελε στον ΠΑΟΚ, μόνο και μόνο για να τον δηλώνει για προπονητή, επειδή ο Πάμπλο Γκαρσία. Μιλάμε, για τελείως σκορποχώρι.

Ο Αμανατίδης έχει γερμανική κουλτούρα, ρε. Δεν είναι παρτάκιας. Όσοι τον ξέρουνε, αυτό λένε. Μόλις ήρθε ο αγάς Γκαρσία, του είπε του Αμανατίδη, ότι δώσε το δίπλωμά σου, για να μην πάθουμε καμιά λαχτάρα και μας πάρουνε χαμπάρι, αλλά δεν θέλω να λες την γνώμη σου. Ωραίος ο κυρ Παύλος από την Ουρουγουάη.

Και του απαντάει ο Αμανατίδης, ότι δεν στο δίνω το πτυχίο μου. Δεν είμαι κανένα λαμόγιο να παίρνω τα λεφτά του Σαββίδη για να σου δίνω εσένα το πτυχίο κι εγώ να κάθομαι.

Είπε και το άλλο το ωραίο ο Αμανατίδης. Ότι αυτός έχει πτυχίο και το πήρε στην Γερμανία. Μάλιστα. Ο Γκαρσία, που το πήρε; Στη Νέα Μεσημβρία; Και λέει ο Αμανατίδης σ’ αυτήν εκπομπή, ότι τον καθένα σχετικό με το ποδόσφαιρο πρέπει να τον ακούς. Κανένας δεν έχασε. Ο Γκαρσία νόμιζε ότι έγινε Μουρίνιο. Και τον έδιωξε τον Γιάννη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα