Ανατροπή με απόφαση Μελισσανίδη και παραμονή Γαλανόπουλου στην ΑΕΚ

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στην υπόθεση του Κώστα Γαλανόπουλου! Αποδεχόμενος τη νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ, ο νεαρός μέσος υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για τρία ακόμα χρόνια.

Αν και το χάσμα των δυο πλευρών έδειχνε αγεφύρωτο εντέλει σφραγίστηκε πανηγυρικά η ανανέωση του συμβολαίου του Γαλανόπουλου.

Έπειτα από νέα πρόταση της «Ένωσης» (όχι στα χρήματα που ζητούσε ο νεαρός, αλλά με βελτιωμένες αποδοχές σε σχέση με αυτές που αρχικά του προσέφερε η ίδια) και αφότου υπήρξε απευθείας συζήτηση του παίκτη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΠΑΕ, επιτεύχθηκε συμφωνία.

Έτσι, ο Γαλανόπουλος υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του για τρία χρόνια και η ΑΕΚ γνωστοποίησε έπειτα την ευχάριστη είδηση με τον χαρακτηριστικό τίτλο «το αετόπουλο έμεινε σπίτι του».

Αφότου σφράγισε την παραμονή του για τρία ακόμα χρόνια στην «Ένωση», ο νεαρός μέσος δήλωσε δεμένος μαζί της

«Όταν είσαι σε μια ομάδα από μικρό παιδί και έχεις πετύχει τόσα όνειρα με αυτήν, είναι πολύ δύσκολο να την αποχωριστείς. Από ‘κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που ήταν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα και πάνω απ’ όλα τον κύριο Δημήτρη Μελισσανίδη, τον πρόεδρό μας, ο οποίος με στήριξε και σε αυτή την περίπτωση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα