Απαίτηση να γίνει ο Κόμπι το νέο logo του ΝΒΑ

Η λατρεία για τον Κόμπι Μπράιαντ έχει φτάσει σε νέο επίπεδο μετά τον θάνατό του. Ένας θαυμαστής του θέλησε να οργανώσει καμπάνια προς τιμήν του τοτέμ των Λέικερς, ζητώντας να γίνει ο Κόμπι το νέο logo του ΝΒΑ. Και έχει αρκετούς συμπαραστάτες.

Αν μπει κάποιος στην ιστοσελίδα “charge.com”, θα βρει το σχετικό αίτημα, όπως και ότι μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει ηλεκτρονικά την σχετική αίτηση 3 εκατομμύρια άνθρωποι! Το ΝΒΑ προς το παρόν δεν έχει πάρει θέση για το ζήτημα και είναι αμφίβολο αν θα το κάνει μέχρι να τεθεί το σχετικό ερώτημα.

Για όποιον δεν το γνωρίζει, το logο του ΝΒΑ από το 1969 είναι ένας άλλος πρώην παίκτης των Λέικερς. Ο θρυλικός Τζέρι Γουέστ, του οποίου μάλιστα το παρατσούκλι έκτοτε είναι “The Logo”. Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι ενώ όλοι ξέρουν ότι είναι η σιλουέτα του Γουέστ που απεικονίζεται στο logo – κάτι το οποίο έχει παραδεχθεί ακόμα και ο άνθρωπος που το σχεδίασε, ο Άλαν Σίγκελ – το ΝΒΑ δεν έχει παραδεχθεί ποτέ επίσημα ότι ισχύει αυτό και δεν έχει δώσει χρήματα στον Γουέστ!

Ο Γουέστ από την πλευρά του είχε δηλώσει σε μία συνέντευξή του το 2017 ότι πάντα ήξερε ότι αυτός απεικονίζεται στο logo του ΝΒΑ και πως το θεωρεί τιμή, αλλά δεν θέλει πλέον να είναι αυτός που θα απεικονίζεται.

 

 

 

Διαβάστε επίσης