Αθλητική Κυριακή: Έκανε τηλεθέαση κάτω από 1%

Ολοκληρωτική είναι η διάλυση του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ παρά τις συνεχιζόμενες προσλήψεις που γίνονται από το …παράθυρο από τη διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

Η εικόνα αποσύνθεσης στο αθλητικό τμήμα του κρατικού καναλιού αποτυπώνεται στην τηλεθέαση της «Αθλητικής Κυριακής» η οποία την περασμένη Κυριακή (27/9) έφτασε να κάνει τηλεθέαση κάτω από το 1% , δηλαδή είναι αμφίβολο αν την έβλεπαν πλέον και οι παραγωγοί μέσα στο στούντο της Αγίας Παρασκευής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η εκπομπή έφτασε να κάνει μέσο όρι 1,8% , όμως στο τελευταίο τέταρτο της εκπομπής βαρέθηκαν τόσο πολύ όσοι την έβλεπαν που άλλαξαν κανάλι με αποτέλεσμα η ιστορικότερη αθλητική εκπομπή να κατρακυλήσει στο 0,7% που δεν το συναντάς ούτε σε κανάλια τοπικής εμβέλειας.

Ολ αυτά παρά το γεγονός ότι πέρσι η εκπομπή (με τον Γιώργο Λυκουρόπουλο) μπορεί να μην έκανε  «τρελά» νούμερα τηλεθέασης ωστόσο είχε αξιοπρεπή ποσοστά και στεκόταν όρθια με την δημοσιογραφική επάρκεια του κεντρικού παρουσιαστή της, τον οποίο για άγνωστους λόγους η διοίκηση της ΕΡΤ αντικατέστησε παρότι είχε ανανεώσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του -πολύ πρόσφατα- στην κεφαλή του αθλητικού τμήματος της δημόσιας τηλεόρασης.

Πλέον, τα δεδομένα άλλαξαν στην κρατική τηλεόραση και το γεγονός αποτυπώνεται στο ναυάγιο της εκπομπής που άλλοτε καθήλωνε το τηλεοπτικό κοινό για ώρες ολόκληρες….

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα