Αθώωση ΠΑΟΚ: 60 μέρες «κλωσούσαν» την απόφαση κι ο Ολυμπιακός πήγε στο +17

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, με την απόφαση της Εφέσεων ν’ απαλλάξει τον ΠΑΟΚ. Πήρε μία απόφαση κι από δω πήγαν κι άλλοι. Δικαίωσε τους αγώνες του Ιβάν και του Καλπαζίδη. Έτσι είναι η ζωή. Μάχη κάθε μέρα. Στο τέλος ο Γιαννάκης ο Καλπαζίδης θα κάνει και αγωγές και θα ζητάει τεράστια φράγκα. Δικαιωμένος, σου λέει. Ένας τίμιος εργάτης που ήθελε να κάνει ένα βήμα παραπάνω στη ζωή.

Να το σοβαρέψουμε. Πότε εκδικάστηκε η υπόθεση πολυιδιοκτησίας στην Εφέσεων; Στις 9 Δεκεμβρίου. Μάλιστα. Και πότε βγήκε η απόφαση; Στις 9 Φεβρουαρίου, δηλαδή, δυο μήνες μετά. Και την κάνανε την απόφαση οι δικαστές; Την κλωσούσαν δυο μήνες;

Άκου, μάστορα. Στις 21 Μαΐου 2018 η Φάτμα Σαμούρα, γενική γραμματέας της FIFA, έστειλε επιστολή στον Βάγγο τον Γραμμένο. Και τι λέει η επιστολή;

«Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ πρέπει να εκδίδει αποφάσεις εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών. Σε περίπτωση εφέσεως ενώπιον της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, η απόφαση θα λαμβάνεται εντός επτά (7) εργασίμων ημερών».

Κατάλαβες γιατί μιλάμε; Εντός επτά εργασίμων ημερών σου λέει η κυρία, όχι 60 ημερών ακριβώς. Και τι ακριβώς μελετούσε η Επιτροπή του Ηλία Γιαρένη; Θα πρέπει να είχε ανώτερα μαθηματικά και ερμηνείες των νόμων της φυσικής και χημείας για να την αργήσουνε.

Και το σκεπτικό γιατί δεν το δώσανε από την Εφέσεων; Αλλού είναι το θέμα. Ότι τώρα που τη δώσανε την απόφαση, ο Ολυμπιακός είναι 17 βαθμούς μπροστά και χαιρέτα μου τον πλάτανο και χωρίς τον Φιλιππίδη. Αντίο το πρωτάθλημα.

Κι έτσι, βγήκε η απόφαση και στήσανε πανηγύρια στην Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη δικαίωση και παπαριές. Πάμε όλοι μαζί τώρα με το Ζαγοράκη πρόεδρο.

Κι η «Α» με την iapopsi.gr το είχαν γράψει καθαρά, ότι ο μέγας Γεραπετρίτης ψάχνει τον Ζαγόρ για να σταματήσουν να φωνάζουν επάνω στην Θεσσαλονίκη. Έτσι είναι. Ένας Ζαγοράκης και μία αθώωση, πάει και η Μακεδονία, ξεχάστηκαν όλα. Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά και ο Ιβάν καλύτερα.

Γιατί άμα ήταν σίγουροι στον ΠΑΟΚ ότι θα δικαιωνόντουσαν, γιατί δεν έβγαλαν μία ανακοίνωση ότι θα σεβαστούν την απόφαση όποια κι είναι από τον Γιαρένη; Κι αυτό η «Α» και η iapospi.gr το έγραψαν.

Κι αυτό που αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ότι πρέπει να «ξηλωθούν» οι σκευωροί, η ΕΕΑ δηλαδή, απλά το αναφέρουν. Όχι ότι θα κινηθούν και νομικά. Πάει πολύ. Μια χαρά τους έκατσε.

Για το Ζαγοράκη σου έλεγα. Κι ο Ολυμπιακός που δεν θα προσφύγει στο CAS, ή θα το κάνει για την τιμή των όπλων, αυτό μαθαίνω κι αυτός πάμε με το Θοδωρή. Ο Αλαφούζος δεν πιάνεται γιατί δεν ξέρει απ αυτά και μένει ο Μελισσανίδης. Δεν είναι και τόσο ζεστός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα