Χέρι χέρι Αυγενάκης-UEFA για καλύτερο ποδόσφαιρο

Τις σχεδιαζόμενες πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, προκειμένου η χώρα μας να ξαναγίνει τόπος προσέλκυσης ποιοτικού ποδοσφαίρου παρέθεσε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν, σε συνάντηση που είχαν στην Τουρκία, σήμερα το απόγευμα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, προσκεκλημένος του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για να παρακολουθήσει το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, εξελίχθηκε σε ωριαία συζήτηση ουσίας, και ο Λ. Αυγενάκης, μεταξύ άλλων, ανέλυσε τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου με φορολογικά κίνητρα, με γρηγορότερες και καλύτερες συνθήκες για διεξαγωγή διοργανώσεων της UEFΑ, το πλάνο για εκσυγχρονισμό και αναμόρφωση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων, τις δράσεις που δρομολογούνται κόντρα στη γηπεδική βία και στους προσυνεννοημένους αγώνες κ.λπ.

Ο Αλ. Τσέφεριν, δεσμεύτηκε ότι η UEFΑ θα σταθεί αρωγός σ’ όλες αυτές τις πρωτοβουλίες του Υφυπουργείου, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές, στην προστασία και στην ανάπτυξή τους, ώστε να δρέψουμε καρπούς τα αμέσως προσεχή χρόνια και αναμένεται άμεσα να υπάρξει περαιτέρω εξειδίκευση, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της συνεργασίας με τη συνομοσπονδία.

Διαβάστε επίσης