Χόρτο από την Ιταλία έφερε ο Παναθηναϊκό για την Λεωφόρο

Χόρτο από την Ιταλία έφερε ο Παναθηναϊκός. Ο σκοπός να το τοποθετήσει στη Λεωφόρο, προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος στο νέο γήπεδο που θα χρησιμοποιεί το τριφύλλι μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ να είναι χαλί.

Οι πράσινοι επιδιώκουν ευρύτερα βελτιωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, μετά την επιθυμία του Λάζλο Μπόλονι να παίξουν για το υπόλοιπο της σεζόν στην ιστορική τους έδρα.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε τρεις ενέργειες ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο κομμάτι μπροστά από τους πάγκους.

Η πρώτη από αυτές αφορά τη δημιουργία νέων καναλιών ώστε να υπάρξει καλύτερη απορρόφηση του νερού, ενώ θα ενισχυθεί το αποστραγγιστικό σύστημα.

Έγινε αγορά έτοιμου χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών από την Ιταλία, ο οποίος θα έρθει στην Ελλάδα την προσεχή εβδομάδα. Αυτός θα αντικαταστήσει όλο το προβληματικό κομμάτι.

Για να πιάσει πιο γρήγορα το χορτάρι αποκτήθηκαν από την Ολλανδία ειδικά φώτα που βοηθούν στην ταχύτερη ανάπτυξη της ρίζας του χλοοτάπητα.

Οι εργασίες γίνονται με ορίζοντα τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος θα είναι ο πρώτος του νέου έτους στις 3 Ιανουαρίου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα