«Χουλιγκάνος» ο Κυριάκος: “Αγνό ξέσπασμα του Γκαρσία” οι βρισιές σε Ολυμπιακό, Μαρινάκη και… κ@λ@δάκτυλα

Ο Κυριάκος Κυριάκος, ο Φιγούρας του ΠΑΟΚ, δικαιολόγησε τις βρισιές του άμπλο Γκαρσία εναντίον του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη; «Γαμ… ο Ολυμπιακός, γαμ… ο Μαρινάκης» ούρλιαζε ο Ουρουγουανός μετά τον τελικό. Κι έκανε και… κ@λ@δάκτυλα στους πανηγυρισμούς. Ενήργησε ως κοινός χουλιγκάνος

Ήταν, λέει ένα αγνό ξέσπασμα, επειδή του έβριζαν την μάνα στο «Καραϊσκάκης». Όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίζουν μανάδες στην Τούμπα, δηλαδή, είπε ποτέ τίποτα προπονητής του Ολυμπιακού;

Ο Κυριάκος Κυριάκος είχε κατέβει υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ για να κυβερνήσει τον τόπο κι αυτός.

Απολάυστε την δήλωσή του στην εκπομπή του Θωμαίδη

»Ο Πάμπλο δεν είναι αγαπημένος μόνο των οπαδών του ΠΑΟΚ αλλά των οπαδών. Πολλοί έχουν παραφερθεί αλλά ελάχιστοι έχουν την ικανότητα να πείθουν ότι είναι ένα αγνό τους ξέσπασμα. Είναι ωμός, αυθεντικός, ειλικρινής, έντιμος.

Όταν αφήνουμε παράλυτες πόρτες, βαριά αδικήματα, όταν, όταν και ασχολούμαστε με ένα αυθόρμητο ξέσπασμα σε πανηγυρισμό, αλλά πρέπει να πιάσουμε τα προβλήματα από την πηγή τους. Αυτό ήταν μια αντίδραση. Η δράση ήταν ότι στο γήπεδο του Ολυμπιακού με ύβρεις κατά της μητέρας του δεν του επέτρεψαν να κάνει δηλώσεις. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει προσφέρει τα πάντα στον Πάμπλο να αναδείξει τις πτυχές της προσωπικότητας του, του έδωσε τη δυνατότητα να ξεκινήσει την προπονητική. Η πρόταση για την προπονητική είναι ανοικτή. Ακόμη και αν είναι διαφορετική θα είναι σεβαστή και η πόρτα  θα είναι πάντα ανοικτή. Ο ΠΑΟΚ είχε μια χρονιά αμφιλεγόμενη, πολλά σημεία πήγαν καλά άλλα όχι. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ευχαριστιέται με τη δεύτερη θέση με τόση απόσταση από τον πρώτο, όταν πριν από δύο χρόνια πήραμε το πρωτάθλημα. Σε αυτή τη δύσκολη απόφαση έπρεπε να σταθμίσουμε κάποια δεδομένα.

Μία διοίκηση οφείλει να δίνει ασφάλεια στις επιλογές της. Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα, σε ευρωπαϊκές υπερβάσεις και στην αυτάρκεια του. Κρίναμε ότι έτσι πως είναι τα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα, η επιλογή του Λουτσέσκου είναι αυτονόητη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα