Χρυσόγονος: Ο ΣΥΡΙΖΑ μαστίζεται από λαϊκισμό, γι’ αυτό θα επανέλθει στα ποσοστά του 2009

«Βλέπω αποχωρήσεις ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ» εκτίμησε ο πρώην Ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος

Στην εκτίμηση ότι θα υπάρξουν «αποχωρήσεις ψηφοφόρων» από τον ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα να υπάρξει επιστροφή του κόμματος στα «φυσιολογικά ποσοστά του 2009» προχώρησε ο πρώην ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος.

«Βλέπω αποχωρήσεις ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή αυτή την κίνηση των ψηφοφόρων» είπε χαρακτηριστικά στο ACTION24 ο κ. Χρυσόγονος.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόβλημα ταυτότητας το είπε και ο Διονύσης Τεμπονέρας». Εξήγησε, δε, για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «είναι συνασπισμός της ριζοσπαστικής αριστεράς αλλά λένε ότι θέλουν να είναι κόμμα εξουσίας. Η μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων, όμως, δεν είναι στην ριζοσπαστική αριστερά».

«Αν θες να είσαι κόμμα εξουσία πρέπει να κινηθείς κεντροαριστερά» είπε ο Κώστας Χρυσόγονος προσθέτοντας για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «τους μαστίζουν οι “παιδικές αρρώστιες” του λαϊκισμού και του αριστερισμού».

«Αφού δεν μπορούν να μετακινηθούν, θα μετακινηθεί το εκλογικό ακροατήριο και θα επανέλθουν στα φυσιολογικά ποσοστά του 2009» κατέληξε για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Χρυσόγονος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα