Χτυπούσαν τον Τζήλο με σφυρί στο κεφάλι!

Νέα στοιχεία για τη μαφιόζικη επίθεση στον διαιτητή, Θανάση Τζήλο, δημοσιοποιεί η ιστοσελίδα «dikisports.blogspot». Στο σχετικό δημοσίευμα περιλαμβάνονται αποσπάσματα από το πόρισμα της προανάκρισης που πραγματοποίησε η αστυνομία. Όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως οι δράστες χτύπησαν τον Τζήλο και με το σφυρί.

Συγκεκριμένα, το πόρισμα προς τον εισαγγελέα, αναφέρει πως «οι δράστες έθραυσαν με σφυρί το τζάμι της πόρτας του οδηγού του αυτοκινήτου, την ξεκλείδωσαν και έσυραν τον Τζήλο έξω από αυτό.

Αφού τον έριξαν βίαια στο οδόστρωμα, του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια και με λακτίσματα, αλλά και με σφυρί που έφερε ο ένας εξ αυτών, σε όλο του το σώμα, στο κεφάλι και το δεξί του γόνατο.

Οι δράστες εγκατέλειψαν τον διαιτητή αιμόφυρτο και πεσμένο στο οδόστρωμα, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο παθών για την κατάσταση της υγείας του, υπέστη πολλαπλές εκδορές και θλαστικά τραύματα στο δεξί του γόνατο, ενώ μετά από περαιτέρω εξετάσεις διαγνώσθηκε οστικό οίδημα.

Που αντιστοιχεί σε οστικές θλάσεις και μικροδοκιδώδες κάταγμα στους μηριαίους κονδύλους, κυρίως στον έξω, καθώς και στον έξω κνημιαίο κόνδυλο, προσκομίζοντας παράλληλα φωτοαντίγραφα σχετικών ιατρικών βεβαιώσεων.

Πέραν αυτών, κατ’ εκτίμησή του, ο δράστης που έφερε το σφυρί, ενδεχομένως θα του κατάφερε χτυπήματα και στο κεφάλι αν δεν είχε προλάβει ενστικτωδώς να προστατευτεί με τα χέρια του».

Διαβάστε επίσης