«Δεν τους είπα αλήτες»

Τη δική του διάσταση για όσα έγραψε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος στο φύλλο αγώνα, σχετικά με την αποβολή του, παρουσίασε ο Γιάννης Αναστασίου ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ισχυρίστηκε πως ουδέποτε εξύβρισε τους διαιτητές αποκαλώντας τους αλήτες και πως τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν. «Είπα στον Καλογερόπουλο, είστε απαράδεκτοι και γυρνώντας στον πάγκο είπα στους συνεργάτες μου “άρχισαν οι αλητείες”», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως ο τέταρτος διαιτητής, κ. Σπάθας, είπε στον ρέφερι του αγώνα, κ. Καλογερόπουλο, πως έβρισε τους διαιτητές και κακώς υπέδειξε την αποβολή του από τον πάγκο.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, κ. Κάρμης, ανέφερε πως ο διαιτητής δεν άκουσε τον προπονητή του «τριφυλλιού» να βρίζει τους διαιτητές, αλλά παρ’ όλα αυτά έγραψε κάτι τέτοιο με κεφαλαία γράμματα στο φύλλο αγώνα.

Μάλιστα για να αμφισβητήσει το έργο των παρατηρητών ανέφερε πως «… ο παρατηρητής δεν έγραψε ότι έπεσε κροτίδα εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχουν παρατηρητές δύο ταχυτήτων, να παίρνουν το 100άρικο και να γράφουν ό,τι θέλουν».

Σημειώνεται πως στη διάρκεια της εκδίκασης έξω από τα γραφεία της Super League ήταν περίπου 20 οπαδοί του Παναθηναϊκού.

10ήμερος αποκλεισμός

Το απόγευμα ανακοινώθηκε η ποινή στον προπονητή του «τριφυλλιού». Δείτε αναλυτικά:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 8ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ι.Αναστασίου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ.Ι. Αναστασίου: επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ι.Αναστασίου α)ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

* Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε.

Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ20, 8η αγωνιστική

Α) Βέροια (Κ20), Θ.Παπαδόπουλο (ποδ/στή):διότι : «Ο ποδοσφαιριστής ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. της εγκαλουμένης, αναγράφηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (4η κίτρινη), με την ομάδα ΠΑΟΚ βάσει της υπ΄ αριθμ. 239/23-10-2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής»: επιβάλλει στην ομάδα ΒΕΡΟΙΑ Κ-20 την ποινή επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον Θ.Παπαδόπουλο ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 7η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ε.Φιλιππή (προπονητή τερμ/κων): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ.Ε.Φιλιππή: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ε.Φιλιππή ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

* Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή έχοντας υπόψη:

α) Τα άρθρα 21 παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 του ΚΑΠ, β) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 25-10-2014 αγώνα μεταξύ των ομάδων SKODA ΞΑΝΘΗ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το Πρωτάθλημα Υποδομής Νέων Κ17, ο αγώνας δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί στο γήπεδο «Αθλητικό κέντρο Πηγαδιών», λόγω των καιρικών συνθηκών(σφοδρός άνεμος, δεν έμενε ακίνητη η μπάλα στο έδαφος), ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων.

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ότι κατ’ άρθρα 21παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει να προσδιορισθεί εκ νέου από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ.

*Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή έχοντας υπόψη:

α) Τα άρθρα 21 παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 του ΚΑΠ, β) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 25-10-2014 αγώνα μεταξύ των ομάδων SKODA ΞΑΝΘΗ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το Πρωτάθλημα Υποδομής Νέων Κ20, ο αγώνας δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί στο γήπεδο «Αθλητικό κέντρο Πηγαδιών», λόγω των καιρικών συνθηκών(σφοδρός άνεμος, δεν έμενε ακίνητη η μπάλα στο έδαφος), ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων.

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ότι κατ’ άρθρα 21παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει να προσδιορισθεί εκ νέου από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ».

Διαβάστε επίσης