«Δέθηκα με τον Παναθηναϊκό»

Τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τζοχόρ Νταρούλ Ταξίμ της Μαλαισίας, ανέλυσε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Ο Αργεντίνος επιθετικός θα φορά τη φανέλα της ομάδας της Ασίας και όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των «πράσινων» η πρόταση που δέχθηκε, δεν του… επέτρεψε να αρνηθεί, ευχαριστώντας παράλληλα τους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

«Πρόσφατα δέχτηκα μια πρόταση από την Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας. Ενημέρωσα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία και ήταν κάθετα αρνητική ως προς το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Όμως, τόσο το τριετές συμβόλαιο που μου προτάθηκε όσο και οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας είναι τέτοιοι που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και αυτός ήταν ο λόγος που επέμεινα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή», ανέφερε αρχικά ο Αργεντίνος.

Και συνέχισε: «Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη πως και η αντίστοιχη πρόταση για την ομάδα είναι άκρως ικανοποιητική και της διασφαλίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, θεωρώ την εξέλιξη αυτή άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές. Στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας δέθηκα με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Τέλος, ο έμπειρος επιθετικός, σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου που μου έδειξαν – και μάλιστα δύο φορές – εμπιστοσύνη σε μια δύσκολη περίοδο για την καριέρα μου και πιστεύω ότι αυτή η συμφωνία ανταμείβει την εμπιστοσύνη αυτή. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να πετύχει κάθε του στόχο και είμαι σίγουρος ότι με τη δουλειά που γίνεται απ’ όλους αυτό θα γίνει σύντομα πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης