Δωρεά πυροσβεστικών οχημάτων της εταιρείας «Παπαστράτος» στην Πυροσβετική

Θα κατανεμηθούν σε νησιά του Αιγαίου

Στη δωρεά 20 πυροσβεστικών οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα προχώρησε η εταιρεία «Παπαστράτος». Με αφορμή το γεγονός αυτό εκπρόσωποι της εταιρείας συναντήθηκαν με την υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Η κ. Γεροβασίλη ευχαρίστησε για τη συνεισφορά της εταιρείας, ώστε να καλυφθούν ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, επισημαίνοντας ότι στα χρόνια της κρίσης κατέστη αναγκαιότητα η σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα για κοινωφελείς σκοπούς. Εξέφρασε, δε, την ελπίδα, αυτό το παράδειγμα να βρει κι άλλους μιμητές.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η δωρεά, ύψους 1 εκατ. ευρώ, αφορά σε 20 υδροφόρα οχήματα 4×4, ελαφρού τύπου με δεξαμενές 600 λίτρων, τα οποία θα κατανεμηθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα σε νησιά του Αιγαίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο επιτελάρχης του ΠΣ, υποστράτηγος Αναστάσιος Σωτήρχος, εκ μέρους της «Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης» ο πρόεδρος, Γιώργος Καλογερόπουλος, από την εταιρεία «Παπαστράτος» ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Χρήστος Χαρπαντίδης, ο αντιπρόεδρος, Ιάκωβος Καργαρώτος και η διευθύντρια Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας, Χριστίνα Ακουρή.

Διαβάστε επίσης