Έχει… ραγίσει το γυαλί στη διοίκηση της ΕΠΟ

SPORTS ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Περισσότερες ρωγμές και από παρμπρίζ μετά από τρακάρισμα υπάρχουν στη διοικούσα παράταξη της ΕΠΟ. Ο Ευάγγελος Γραμμένος, όλο και πιο πολύ, φαντάζει «σαν την καλαμιά, στον κάμπο».

Ακόμα και οι στενοί  συνεργάτες του, αργά αλλά σταθερά, τον αποκηρύσσουν. Το μόνο θετικό που του αναγνωρίζουν είναι η τιμιότητα. Από τις διοικητικές ικανότητες αλλά και τη συμπεριφορά του δηλώνουν απογοητευμένοι. Και αναζητούν τον επόμενο…

Ο –«δικός μας»– Βαγγέλης είναι υπό προθεσμία πρόεδρος και το έχει, πλέον, κατανοήσει. Το γεγονός ότι παραμένει στη θέση του είναι «καθαρά» συγκυριακό. Αυτή δεν είναι δική μας άποψη αλλά «παροικούντων την Ιερουσαλήμ».

Στην εκδήλωση για τα 60 χρόνια της Α΄ Εθνικής, ανάμεσα στα πολλά πηγαδάκια, υπήρχε και ένα τριμελές. Το οποίο συνέθεσαν ένα στέλεχος ισχυρής ΠΑΕ και δύο μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αρχικά η συζήτηση ήταν χαλαρή, με χα χα χα και χου χου χου. Κάποια στιγμή όμως πήγε και σε «καυτά» ζητήματα της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Ο στενός συνεργάτης του Γραμμένου δεν διαφώνησε στην παρατήρηση περί ανικανότητας του προέδρου και της πλειοψηφίας στην Εκτελεστική Επιτροπή να διοικήσουν σωστά.

Μάλιστα υπερθεμάτισε υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι την ΕΠΟ «διοικεί ο Μπέος, ο Λασκαράκης και κάνα δύο ακόμα». Το μόνο που αντέταξε ήταν πως «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εναλλακτική. Άντε να φύγει ο Γραμμένος, ποιος θα έρθει; Δεν υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση», είπε.

Έσπευσε να διακηρύξει ότι δεν «είμαι σε κανένα άρμα» και ν’ αναφέρει ότι σε πολλά θέματα έχει διαφοροποιηθεί. Επισημαίνοντας ότι έχει ριζικές διαφωνίες και τις εκφράζει συνέχεια, αλλά δεν το κάνει δημόσια «για να μην το διαλύσουμε».

«Αυτά είναι μαλακίες. Τι τα φοράτε τα παντελόνια και ανέχεστε τέτοιες καταστάσεις», απάντησε. Και στη συνέχεια έκανε την έκρηξη.

«Δεν έχετε καμιά δικαιολογία. Είσαστε μαλάκες. Κάθεστε σαν κότες και δέχεστε ότι σας πουν. Δεν υπάρχουν λεφτά και εσείς πήρατε Κωνσταντινίδη και Φύσσα, για να κρατήσετε ισορροπίες. Δεν είχατε τα’ αρχίδια να διαλέξετε ποιον θέλετε. Είναι ντροπής πράγματα αυτά», έλεγε με τη βροντερή φωνή του.

Ο ένας από τους δύο «κατοίκους» του πάρκου στο Γουδή ισχυρίστηκε ότι το γεγονός αυτό αποτέλεσε αιτία να τσακωθεί με κολλητό του στη διοίκηση. Και πρόσθεσε: «Σκοτωθήκαμε όταν το θέμα συζητήθηκε στην παράταξη. Κοντέψαμε να διαλυθούμε».

Η αδρεναλίνη παρέμεινε στα ύψη και όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα της αποζημίωσης του Γιάννη Παπαδόπουλου. «Θα βρεθείτε μπλεγμένοι με τις μαλακίες που κάνετε. Από πού και ως πού δώσατε τέτοια αποζημίωση;

»Έπρεπε να αποφασίσετε να πάει η υπόθεση στα δικαστήρια. Και αν δικαιωνόταν να πάρει επί 10 αυτά που ζητάει», είπε το στέλεχος της ισχυρής ΠΑΕ. Οι άλλοι δύο συμφώνησαν απόλυτα, δήλωσαν αντίθετοι και «έδειξαν» άλλους ως υπαίτιους. Μιλώντας και πάλι για «μάχες» στο παρασκήνιο που δεν είδαν το «φως της δημοσιότητας».

Λίγο πριν το τέλος, ο ένας εκ των δύο παραγόντων αποφάσισε να περάσει στην… αντεπίθεση. «Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το μπάχαλο έχει ο Δέδες. Αυτός τα έχει κάνει σκατά. Θα στηρίξεις πρόταση μομφής;» ρώτησε τον παράγοντα. Την απάντηση του ερωτώμενου θα τη μάθουμε εν καιρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα